ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Μετά τη «φούσκα» με το «καλάθι του φτωχού» η κυβέρνηση ετοιμάζεται να δώσει «food pass» στους πολίτες (βίντεο)

Το ποσό της επιδότησης που πιθανότατα θα φτάνει έως και τα 100 ευρώ θα αφορά τα προϊόντα του «καλαθιού»

Μετά τη «φούσκα» με το «καλάθι του φτωχού» η κυβέρνηση ετοιμάζεται να δώσει «food pass» στους πολίτες (βίντεο)

Την ώρα που το «καλάθι του φτωχού» αποδείχθηκε μια τεράστια «φούσκα», η κυβέρνηση ετοιμάζεται να δώσει voucher για τα τρόφιμα (food pass) στα νοικοκυριά της χώρας με σκοπό να καλύψει το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους.

Το ποσό της επιδότησης που πιθανότατα θα φτάνει έως και τα 100 ευρώ θα αφορά τα προϊόντα του «καλαθιού».

Η χορήγηση της θα γίνει βάσει αυστηρών ειδοδηματικών κριτηρίων, ανάλογα την οικογενειακή κατάσταση και το ύψος του ετήσιου εισοδήματος.

Προτεραιότητα θα δοθεί στις οικογένειες με παιδιά, όπου ανάλογα τον αριθμό των παιδιών θα υπάρξουν και ανάλογες προσαυξήσεις στην επιδότηση.

Οι τελικές αποφάσεις για το food pass θα ληφθούν αρχές του 2023.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.