ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΟΠΕΚ+: Δεκτό κατά το ήμισυ το ρωσικό σχέδιο για μείωση της παραγωγής πετρελαίου – Θα μειωθεί κατά 500.000 βαρέλια η ημερήσια παραγωγή

Στα ύψη πάλι το πετρέλαιο και τα παράγωγά του

ΟΠΕΚ+: Δεκτό κατά το ήμισυ το ρωσικό σχέδιο για μείωση της παραγωγής πετρελαίου – Θα μειωθεί κατά 500.000 βαρέλια η ημερήσια παραγωγή

Την πρώτη διά ζώσης συνάντηση από το Μάρτιο του 2020 θα πραγματοποιήσει την επόμενη εβδομάδα ο ΟΠΕΚ+, καθώς έγινε δεκτό κατά 50% η ρωσική πρόταση μείωσης της ημερήσιας παραγωγής κατά 1 εκατ. βαρέλια, δηλαδή θα μειωθεί κατά 500.000 βαρέλια.

Η συμμαχία των 23 χωρών, υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας και της Ρωσίας, έχει προγραμματίσει να συνεδριάσει την Τετάρτη στην έδρα της στη Βιέννη, σύμφωνα με ανακοίνωση της γραμματείας του ΟΠΕΚ.

Η ομάδα συνεδριάζει ηλεκτρονικά σε μηνιαία βάση και δεν αναμενόταν να οργανώσει μια δια ζώσης συνάντηση μέχρι τουλάχιστον το τέλος του τρέχοντος έτους.

Ωστόσο, το μπρεντ εκτινάχθηκε πάνω από τα 125 δολάρια το βαρέλι τον Φεβρουάριο και έκτοτε έπεσε στα 85 δολάρια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τράπεζες, συμπεριλαμβανομένης της JPMorgan δήλωσαν ότι ο ΟΠΕΚ+ μπορεί να χρειαστεί να μειώσει την παραγωγή κατά τουλάχιστον 500.000 βαρέλια ημερησίως για να σταθεροποιήσει τις τιμές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.