ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πετρέλαιο κίνησης: Στα ύψη οι τιμές – Φόβοι ότι θα ξεπεράσει τα δύο ευρώ!

Σε απόγνωση οι οδηγοί μετά το τέλος της επιδότησης στην αντλία

Πετρέλαιο κίνησης: Στα ύψη οι τιμές – Φόβοι ότι θα ξεπεράσει τα δύο ευρώ!

Η ήδη αυξημένη τιμή που βλέπουν οι οδηγοί στα πρατήρια καυσίμων, για το πετρέλαιο κίνησης, ενδέχεται μέσα στις επόμενες ημέρες να ανέβει κι άλλο.

Πλέον οι πρατηριούχοι προμηθεύονται με τη νέα τιμή, δίχως την επιδότηση των 15 λεπτών στην αντλία, που αποτελεί παρελθόν από την 1η του μήνα και οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για τελικές τιμές πάνω από τα 2 ευρώ ακόμα και στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Πρόεδρο Βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα πλέον το ντίζελ κινείται παράλληλα, στην τιμή, με την αμόλυβδη βενζίνη.

«Όσοι αγόρασαν το περασμένο Σάββατο είχαν νέο τιμολόγιο. Πλέον το απλό πετρέλαιο στην Αττική και τη Θεσσαλονίκη φτάνει στα 1,95 με 1,97. Στα νησιά όμως απ’ ότι ξέρουμε έχει ξεπεράσει τα 2 ευρώ φτάνοντας ακόμη και τα 2,08 το λίτρο ενώ έχουμε ακούσει και για περίπτωση που είναι στα 2,17» είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ! προβλέποντας πως οι συγκεκριμένες αυξήσεις σταδιακά θα μετακυληθούν στα προϊόντα και τις παροχές υπηρεσιών, αλλά και στις μεταφορές που είναι «στα κόκκινα» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι έχει να κάνει με το πετρέλαιο θέρμανσης, ανέφερε πως με τα δεδομένα που υπάρχουν σήμερα, η τιμή μαζί με την επιδότηση των 25 λεπτών, θα φτάσει στα 1,35 ωστόσο ως και τις 15 Οκτωβρίου μπορεί να έχει μεταβληθεί, καθώς δεν είναι σταθερή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.