ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πρόεδρος Πρατηριούχων – Γ.Ασμάτογλου: «Οι τιμές στα καύσιμα δεν θα επηρεαστούν από την απόφαση του ΟΠΕΚ»

«Ο ΟΠΕΚ δεν θέλει να πέσει η τιμή του βαρελιού κάτω από τα 80 – 85 δολάρια το βαρέλι»

Πρόεδρος Πρατηριούχων – Γ.Ασμάτογλου: «Οι τιμές στα καύσιμα δεν θα επηρεαστούν από την απόφαση του ΟΠΕΚ»

Ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων Γιώργος Ασμάτογλου, προχώρησε στην εκτίμηση ότι οι τιμές στα καύσιμα, που το τελευταίο καιρό ανεβοκατεβαίνουν, δεν θα επηρεαστούν από την απόφαση του ΟΠΕΚ να μην αυξήσει την παραγωγή πετρελαίου.

Πιστεύετε ότι τα νυν τηλεοπτικά δίκτυα ενημέρωσης είναι:

  • Ανεξάρτητα από την κυβέρνηση (2%, 426 Votes)
  • Μερικώς εξαρτώμενα (3%, 708 Votes)
  • Πλήρως εξαρτώμενα (57%, 14.821 Votes)
  • Δεν βλέπω ειδήσεις στην τηλεόραση πλέον (38%, 9.913 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.868

Loading ... Loading ...

Είναι άλλο το αργό πετρέλαιο και άλλο το διυλισμένο

«Ο ΟΠΕΚ δεν θέλει να πέσει η τιμή του βαρελιού κάτω από τα 80 – 85 δολάρια το βαρέλι» ανέφερε στην ΕΡΤ χαρακτηριστικά ο κ. Ασμάτογλου.

«Είναι άλλο το αργό πετρέλαιο και άλλο το διυλισμένο. Η τιμή του διυλισμένου πετρελαίου είναι χρηματιστηριακό προϊόν και επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες» εξήγησε ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων.

Αναφορικά με το πετρέλαιο θέρμανσης είπε πως «Η τιμή του το τελευταίο διάστημα έχει υποχωρήσει αρκετά, σήμερα βρίσκεται στο 1,20 ευρώ το λίτρο, όμως τώρα βλέπουμε τάσεις ανατίμησης» σημείωσε.

«Η μέση τιμή του πετρελαίου θέρμανσης αναμένεται να διαμορφωθεί στο 1,23 ευρώ πανελλαδικά, ενώ στα μεγάλα αστικά κέντρα η μέση τιμή είναι γύρω στο 1,20» υπογράμμισε.

Η μέση τιμή της αμόλυβδης διαμορφώνεται στο 1,99 ευρώ πανελλαδικά, στα μεγάλα αστικά κέντρα λίγο χαμηλότερα, είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η τιμή του πετρελαίου κίνησης είναι γύρω στο 1,95 ευρώ το λίτρο, είπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.