ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Πρόεδρος συλλόγου παιδότοπων: «Ο κλάδος έχει αποδεκατιστεί – Το 30% έχει βάλει λουκέτο»

Πως πριν την κρίση ήταν 1200 επιχειρήσεις και στην πανδημία μετρήθηκαν και είχαν μείνει 400

Πρόεδρος συλλόγου παιδότοπων: «Ο κλάδος έχει αποδεκατιστεί – Το 30% έχει βάλει λουκέτο»

Η πρόεδρος του συλλόγου παιδότοπων Ελλάδας Ευτυχία Μαρίνου, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής της συνέντευξης μίλησε για τις δυσκολίες και τον αφανισμό του κλάδου.

Σε ερώτηση για ποιο λόγο δεν υπάρχουν διαθέσιμοι παιδότοποι για παιδικά πάρτι τα σαββατοκύριακα η Πρόεδρος επεσήμανε πως ο κλάδος έχει αποδεκατιστεί και το 30% έχει βάλει λουκέτο γεγονός που εξηγεί και αυτήν την έλλειψη.

Παράλληλα τόνισε πως η απομόνωση 2,5 χρόνια τώρα λόγω κορωνοϊού απέτρεψε τους γονείς και τα παιδιά να γιορτάσουν τα γενέθλια τους όπως επιθυμούν ενώ οι επιχειρηματίες παρά τις αυξήσεις σε αναλώσιμα και πρώτες ύλες έχουν διατηρήσει με μεγάλη προσπάθεια τις τιμές.

Η πρόεδρος των παιδότοπων, έδωσε συγκλονιστικά στοιχεία για τα λουκέτα του κλάδου αναφέροντας πως πριν την κρίση ήταν 1200 επιχειρήσεις και στην πανδημία μετρήθηκαν και είχαν μείνει 400 αριθμός που αναμένεται να μειωθεί και άλλο στο τέλος της χρονιάς.

Ο πληθωρισμός έχει επηρεάσει τις επιχειρήσεις καθώς οι πρώτες ύλες τυριά, αλλαντικά γάλατα έχουν αυξηθεί από 12- 35?% αναψυκτικά πάνω από 35% ενώ ποτά και καθαριστικά εξίσου στο 35% επεσήμανε η Πρόεδρος ωστόσο, έχουν απορροφήσει οι ίδιοι οι παιδότοποι αυτές τις αυξήσεις διατηρώντας τις τιμές σε μια προσπάθεια να επιστρέψει ο κόσμος στους παιδότοπους με τον πληθωρισμό όμως να ροκανίζει το εισόδημα.

Μάλιστα όπως τόνισε ευτυχώς ακόμα λόγω καλού καιρού δεν έχουν χρειαστεί να ανάψουν θέρμανση που θα δημιουργούσε ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, όσον αφορά την έλλειψη δυναμικού τόνισε ότι υπάρχουν μέχρι και σήμερα δυσκολίες στην εύρεση προσωπικού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.