Στις υποκλοπές έρχεται το μεγάλο «μπαμ»...

Ρωσία: «Απέπλευσε το πρώτο πλοίο με σιτηρά προς “φιλικές χώρες” από το λιμάνι του Μπερντιάνσκ»

7.000 τόνοι δημητριακών

Ρωσία: «Απέπλευσε το πρώτο πλοίο με σιτηρά προς “φιλικές χώρες” από το λιμάνι του Μπερντιάνσκ»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Όπως ανακοίνωσα οι ρωσικές αρχές της πόλης Μπερντιάνσκ το πρώτο πλοίο φορτωμένο με 7.000 τόνους δημητριακών και προστατευόμενο από το ρωσικό Ναυτικό απέπλευσε από το λιμάνι της.

«Το πρώτο, έπειτα από μήνες, εμπορικό πλοίο απέπλευσε από το εμπορικό λιμάνι του Μπερντιάνσκ, 7.000 τόνοι δημητριακών αναχωρούν προς φίλες χώρες», ανέφερε στο Telegram  ο Εβγκένι Μπαλίτσκι.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.