ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ρωσία: Το Κρεμλίνο ρίχνει ευθύνες στην Δύση για τις εξαγωγές σιτηρών της Ουκρανίας

«Οι κυρώσεις της Δύσης εμποδίζουν τις εξαγωγές»

Ρωσία: Το Κρεμλίνο ρίχνει ευθύνες στην Δύση για τις εξαγωγές σιτηρών της Ουκρανίας

Το Κρεμλίνο απέρριψε σήμερα τους ισχυρισμούς των ΗΠΑ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι η Ρωσία έχει μπλοκάρει τις εξαγωγές σιτηρών από την Ουκρανία και κατηγόρησε τη Δύση ότι εκείνη είναι που έχει προκαλέσει μια τέτοια κατάσταση επιβάλλοντας κυρώσεις.

«Κατηγορηματικά δεν αποδεχόμαστε αυτές τις κατηγορίες. Αντιθέτως, κατηγορούμε τις δυτικές χώρες για τη λήψη μέτρων που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε ενημέρωση δημοσιογράφων μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η Μόσχα κάλεσε τη Δύση να άρει τις κυρώσεις, οι οποίες, όπως λέει, εμποδίζουν τις εξαγωγές σιτηρών από την Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν είναι μεταξύ εκείνων που έχουν κατηγορήσει τη Μόσχα ότι χρησιμοποιεί τις εξαγωγές τροφίμων ως όπλο, ενώ το Κίεβο έχει πει ότι η Ρωσία έχει κλέψει εκατοντάδες χιλιάδες τόνους σιτηρών σε περιοχές που έχουν καταλάβει οι δυνάμεις της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.