ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ρύθμιση οφειλών: Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να ενταχθούν στις 72 και στις 120 δόσεις

Κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο για ρύθμιση οφειλών, φόρους, συντάξεις

Ρύθμιση οφειλών: Ποιοι συνταξιούχοι μπορούν να ενταχθούν στις 72 και στις 120 δόσεις

Κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών που περιλαμβάνει τόσο την αναβίωση των 120 δόσεων αλλά και του έκτακτου μπόνους για τους συνταξιούχους.

Συγκεκριμένα, κερδίζουν τις 72 ή 120 δόσεις όσοι έχασαν ρύθμιση έως 1/2/2023. Για να ενταχθεί έχει υποχρέωση καταβολής δύο δόσεων έως 31/7/2023.

Υπάρχει και μία νέα ρύθμιση για τις οφειλές σε όσους ήταν συνεπείς έως 1/11/2021. Εντάσσονται όλες οι ληξιπρόθεσμες οφειλές μετά την 1/11/21.

Αρκετά σημαντική είναι και η ρύθμιση για τους συνταξιούχους με προσωπική διαφορά που δεν ενισχύθηκαν από κανένα άλλο μέτρο και με σύνταξη 800€-1000€, οι οποίοι θα πάρουν επίδομα 300 ευρώ.

Οι συνταξιούχοι με προσωπική διαφορά που ενισχύθηκαν μέσω άλλων μέτρων και με σύνταξη έως 800€ – 1.100€, θα λάβουν επίδομα 300€ ενώ με σύνταξη 1.100€ – 1600€ θα πάρουν επίδομα 250€.

Τέλος, οι συνταξιούχοι με μικρότερη αύξηση του 7,75% θα λάβουν 200-250 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.