ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Σε ελεύθερη πτώση οι μετοχές περιφερειακών τραπεζών στην Wall Street

Στον απόηχο της απόφασης της Federal Reserve να αυξήσει τα επιτόκια

Σε ελεύθερη πτώση οι μετοχές περιφερειακών τραπεζών στην Wall Street

Υπό αυξημένη πίεση τελούσε την Πέμπτη το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, καθώς η νέα παρέμβαση στα αμερικανικά επιτόκια επανέφερε τις ανησυχίες για τη βιωσιμότητα των περιφερειακών τραπεζών, οι οποίες έφτασαν να χάνουν έως και 60% στη συνεδρίαση.

Σε ό,τι αφορά τους δείκτες, στις 20:30 (ώρα Ελλάδος), ο βιομηχανικός Dow Jones υποχωρούσε κατά 253 μονάδες ή κατά 0,76% στις 33.161 μονάδες. Αντιστοίχως ο δείκτης βαρόμετρο S&P 500 σημείωνε πτώση κατά 0,36% στις 4.076 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq περιοριζόταν κατά 0,02% και τις 12.022 μονάδες.

Οι σημερινές μεταβολές έρχονται στον απόηχο της απόφασης της Federal Reserve να αυξήσει τα επιτόκια κατά ακόμη 25 μονάδες βάσης, στο εύρος 5% – 5,25%, στο υψηλότερο επίπεδο από το 2007.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, η νέα αύξηση των επιτοκίων εντείνει τις ανησυχίες για τις περιφερειακές τράπεζες, οι οποίες αποτελούν αυτήν την στιγμή το «μαύρο πρόβατο» της αμερικανικής αγοράς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.