ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνεχίζονται οι πληρωμές για το Power Pass – Ποιοι δεν θα πάρουν

Όσοι δεν πήραν χρήματα ούτε στον πρώτο γύρο του επιδόματος για το ρεύμα, δεν θα λάβουν ούτε αυτή τη φορά

Συνεχίζονται οι πληρωμές για το Power Pass – Ποιοι δεν θα πάρουν

Συνολικά 31 εκατομμύρια ευρώ αποδεσμεύτηκαν για τη νέα πληρωμή του Power Pass σε 866.181 δικαιούχους.

Από χθες, νωρίς το απόγευμα, οι δικαιούχοι έχουν αρχίσει να λαμβάνουν ειδοποιήσεις ότι η εντολή πληρωμής εκτελέστηκε.

Αν, ωστόσο, ακόμα δεν είστε από εκείνους που είδαν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους, αυτό προκύπτει από διάφορους λόγους.

Αρχικά, διαφέρει η ημερομηνία και η ώρα πληρωμής ανάλογα με την τράπεζα που έχετε δηλώσει.

Σημειώνεται εδώ πως οι πληρωμές θα συνεχιστούν κανονικά, επομένως δεν αποκλείεται να πληρωθείτε μέσα στις επόμενες δύο εργάσιμες.

Για παράδειγμα, το σύστημα θα σας ενημερώνει ότι «Τυχόν ποσά που δεν έχουν κατατεθεί ακόμα, θα κατατεθούν εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών».

Ποιοι δεν παίρνουν Power Pass

Νέα αίτηση εκ μέρους των δικαιούχων δεν ήταν απαραίτητη. Οι πάροχοι ενέργειας έδωσαν ξανά τα στοιχεία των λογαριασμών ρεύματος, επανυπολογίστηκε το σύνολο της κρατικής ενίσχυσης και δόθηκε εντολή να πληρωθεί το νέο ποσό.

Όσοι δεν πήραν χρήματα ούτε στον πρώτο γύρο του επιδόματος για το ρεύμα, δεν θα λάβουν ούτε αυτή τη φορά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν υπάρχει εξάλλου καμία πρόβλεψη για τη διόρθωση τυχόν λαθών που έγιναν, με αποτέλεσμα ακόμα και καταναλωτές που είναι δικαιούχοι να μην μπορούν να εισπράξουν το Power Pass.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.