ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Τουρισμός Για Όλους»: Δείτε πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για τα voucher έως 200 ευρώ

Στην κλήρωση συμμετείχαν όσοι πολίτες είχαν υποβάλλει έγκυρη αίτηση συμμετοχής τον περασμένο Ιούλιο, και δεν είχαν κληρωθεί.

«Τουρισμός Για Όλους»: Δείτε πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για τα voucher έως 200 ευρώ

Την Παρασκευή, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους», ωστόσο ακόμα δεν έχουν αναρτηθεί τα αποτελέσματα για να φανεί ποιοι δικαιούχοι θα λάβουν voucher 150 ευρώ.

Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να γίνει σήμερα ή το αργότερο αύριο. 

Στην κλήρωση συμμετείχαν όσοι πολίτες είχαν υποβάλλει έγκυρη αίτηση συμμετοχής τον περασμένο Ιούλιο, και δεν είχαν κληρωθεί.

Το πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους 2022» προσφέρει επιδότηση διαμονής ύψους 150 Euro (200 Euro για ΑΜΕΑ) μέσω ψηφιακής κάρτας.

Για πρώτη φορά, η εξαργύρωση μπορεί να γίνει σε κάθε ξενοδοχείο και κατάλυμα της χώρας μέχρι και τον Ιούνιο του 2023, καλύπτοντας το σύνολο της φθινοπωρινής και χειμερινής περιόδου.

Οι νέοι δικαιούχοι, σχεδόν άμεσα, δηλαδή 3-4 ημέρες μετά θα λάβουν μήνυμα, είτε με sms είτε με mail, και αφού πιστωθούν τα χρήματα, θα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ενώ, όπως τονίσαμε και παραπάνω θα αναρτηθεί νέο αρχείο στη σελίδα του tourism4all με τους δικαιούχους των νέων voucher.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Πρόγραμμα αποτελεί την αναβαθμισμένη ψηφιακή εκδοχή του ομώνυμου Προγράμματος των προηγούμενων ετών, καθώς για πρώτη φορά προβλέπονται:

  • αυξημένη επιδότηση 150€ ανά δικαιούχο (από 120€ που ήταν πέρυσι),
  • ειδική πρόβλεψη για υψηλότερη επιδότηση 200€ για ΑμεΑ με αναπηρία άνω του 67%,
  • ανέπαφη πληρωμή και εξαργύρωση του e-voucher σε κάθε πάροχο διαμονής (ξενοδοχεία, καταλύματα κ.ά.) και σε κάθε προορισμό της χώρας, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς
  • άμεση αποζημίωση των παρόχων, γεγονός που βάζει τέλος στην αναμονή και τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες
  • εξαργύρωση του e-voucher εφάπαξ ή σε δόσεις μέχρι και τον Ιούνιο του 2023, ώστε υποστηριχθεί και η επιλογή διακοπών εκτός υψηλής τουριστικής περιόδου.
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.