«Τσούζουν» οι φετινές τιμές για το πασχαλινό τραπέζι – Πόσο θα κοστίσει το κρέας (βίντεο)

Μετά τις νέες αυξήσεις στις τιμές του κρέατος οι καταναλωτές σκοπεύουν να αγοράζουν μικρότερες ποσότητες

«Τσούζουν» οι φετινές τιμές για το πασχαλινό τραπέζι – Πόσο θα κοστίσει το κρέας (βίντεο)

Βαθιά το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν φέτος οι καταναλωτές που σκοπεύουν να τιμήσουν την παράδοση και να απολαύσουν τον οβελία στο Πασχαλινό τραπέζι. 

Όπως όλα δείχνουν, μετά τις νέες αυξήσεις στις τιμές του κρέατος οι καταναλωτές σκοπεύουν να αγοράζουν μικρότερες ποσότητες.

Συγκεκριμένα, το αρνί πέρσι κυμάνθηκε γύρω στα 13 ευρώ ενώ φέτος η τιμή αναμένεται να φτάσει στα 14 ευρώ.

Το μοσχάρι γάλακτος από 14 ευρώ ανέβηκε στα 20.

Οι περισσότεροι καταναλωτές πρόκειται να μειώσουν σημαντικά τις ποσότητες και να αλλάξουν τις προτιμήσεις.

Για παράδειγμα, αντί να αγοράσουν ένα αρνί ή κατσίκι ολόκληρο, φέτος θα επιλέξουν να πάρουν μισό αρνί και να το κάνουν στον φούρνο, ώστε να τους βγει πιο οικονομικό το Πασχαλινό τραπέζι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.