ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τόμας Μάλινεν: «Η ενεργειακή κρίση θα φέρει βιομηχανική καταστροφή και τραπεζική κατάρρευση στην Ευρώπη»!

«Έτσι θα ξεκινήσουν την Μεγάλη Επανεκκίνηση»

Τόμας Μάλινεν: «Η ενεργειακή κρίση θα φέρει βιομηχανική καταστροφή και τραπεζική κατάρρευση στην Ευρώπη»!

Ο εγνωσμένης φήμης Φινλανδός καθηγητής Οικονομίας Τόμας Μάλινεν, αποκαλύπτει ότι «οι οικονομικές συνθήκες στην Ευρώπη είναι  πολύ χειρότερες από όσο νομίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι οι οποίοι κρατούνται στο σκοτάδι από τους πολιτικούς τους ως προς το τι συμβαίνει με τελικό σκοπό την πραγματοποίηση της ”Μεγάλης Επανεκκίνησης”».

Εκτός από την ενεργειακή κρίση – αρκετά από τα μεγαλύτερα χαλυβουργεία της Ευρώπης μόλις  έκλεισαν  επειδή οι τιμές της ενέργειας είναι πολύ υψηλές – η Ευρώπη αντιμετωπίζει μια άλλη μεγάλη τραπεζική κρίση, η οποία αναμένεται, αν δεν αλλάξει κάτι, να οδηγήσει σε κραχ.

Όπως σημειώνεται, καθώς οι αγορές πλησιάζουν στο χείλος της κατάρρευσης, οι ενεργειακές εταιρείες κινδυνεύουν να διαλυθούν, γι’ αυτό προτείνονται τώρα προγράμματα διάσωσης ως λύση.

Σημειώνεται ότι όλα αυτά συμβαίνουν εξαιτίας των αντι-ρωσικών κυρώσεων που έχουν προκαλέσει αληθινή οικονομική καταστροφή στην Ευρώπη κυρίως αλλά και σε όλη την Δύση.

«Σας λέω ότι η κατάσταση στην Ευρώπη είναι πολύ χειρότερη από ό,τι πολλοί καταλαβαίνουν», έγραψε ο Μάλινεν στο Twitter και προσθέτει:

«Βρισκόμαστε ουσιαστικά στο χείλος μιας άλλης τραπεζικής κρίσης, μιας κατάρρευσης της βιομηχανικής βάσης και των νοικοκυριών μας, και επομένως στο χείλος της κατάρρευσης των οικονομιών μας».

Ο Μάλινεν λέει ότι οι Ευρωπαίοι είναι «στο έλεος των αρχών»: «Είμαστε επίσης πλήρως στο έλεος των αρχών και γνωρίζουμε ελάχιστα τι έχουν σχεδιάσει»,.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.