Αχ, βρε Κίμπερλι, τη ζωή σου να΄χα! Λούσα, βόλτες, μπουζούκια και μερικά εκατομμύρια ιθαγενείς στα πόδια σου...

Β.Πούτιν και Ν.Μαδούρο έδωσαν τα χέρια για συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης – Τι περιλαμβάνει

Θα είναι ένα βαρύ, ουσιαστικό και πολύ σημαντικό έγγραφο-πλαίσιο, όπως έκανε γνωστό ο Ντμίτρι Πεσκόφ

Β.Πούτιν και Ν.Μαδούρο έδωσαν τα χέρια για συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης – Τι περιλαμβάνει

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν και ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο υπέγραψαν σήμερα (07/05/25) συμφωνία στρατηγικής εταιρικής σχέσης σε μια τελετή που προβλήθηκε από την κρατική τηλεόραση.

Οι δύο ηγέτες συζήτησαν για την ενέργεια και το πετρέλαιο κατά τη διάρκεια των συνομιλιών που είχαν σήμερα στη Μόσχα, όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους νωρίτερα την Τετάρτη ότι η στρατηγική συμφωνία θα είναι ένα «βαρύ, ουσιαστικό και πολύ σημαντικό έγγραφο-πλαίσιο», χωρίς να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.