ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Άδεια από βρεφικό γάλα τα σούπερμαρκετ στις ΗΠΑ

Άσχημες εικόνες από την υποτίθεται ισχυρότερη χώρα του πλανήτη

Βίντεο: Άδεια από βρεφικό γάλα τα σούπερμαρκετ στις ΗΠΑ

Μεγάλες είναι οι ελλείψεις βρεφικού γάλακτος στις ΗΠΑ με αποτέλεσμα επειγόντως να στέλνονται από την Γερμανία 30 τόνοι και πλέον δημιουργείται μία πολύ άσχημη εικόνα για την υπερδύναμη και τις πραγματικές της δυνατότητες.

Υπάρχουν άδεια ράφια σε καταστήματα στην Οκλαχόμα, την Φλόριντα, την Βιρτζίνια, το Νιου Τζέρσεϋ, το Νιου Χάμσαϊρ, την Λουιζιάνα και το Μιζούρι, καταδεικνύοντας πώς οι καταστροφικές ελλείψεις βρεφικού γάλατος έχουν εξαπλωθεί σε όλη την Αμερική, σε αντίθεση όμως με το Μεξικό, γειτονική χώρα των ΗΠΑ και σαφώς φτωχότερη που όμως καλύπτει τις ανάγκες τις.

https://twitter.com/France24_fr/status/1529001755643498496

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.