ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Wall Street: Πτώση και στους τρεις δείκτες – Οι αγορές είναι «νευρικές»

Ποιες μετοχές έπεσαν

Wall Street: Πτώση και στους τρεις δείκτες – Οι αγορές είναι «νευρικές»

Στη σκιά του σκληρού sell-off της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η σημερινή συνεδρίαση της Wall Street, η οποία δεν κατάφερε να «σηκώσει ανάστημα», με τους δείκτες να διαπραγματεύονται στο «κόκκινο».

Ο Dow Jones κατάφερε κατά την τελευταία ώρα της συνεδρίασης να περιορίσει απώλειες 350 μονάδων και να κλείσει με πτώση 96 μονάδες ή 0,29% στις 32.901 μονάδες. Ο δείκτης βαρόμετρο S&P 500 υποχώρησε 0,56% στις 4.123 μονάδες. Ο Nasdaq διεύρυνε στο 1,40 τις απώλειες για να κλείσει στις 12.144 μονάδες.

Οι μετοχές του τεχνολογικού κλάδου προέρχονται από βαριά κόπωση, καθώς την Πέμπτη σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος των πιέσεων, γεγονός το οποίο φάνηκε και στη σημερινή συνεδρίαση, καθώς έκλεισαν σε μικτό έδαφος. Υπό πίεση βρέθηκαν και οι μετοχές των εταιρειών βιοτεχνολογίας και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Η μετοχή της Apple ενισχύθηκε 1,16%, ενώ στον αντίποδα βρέθηκαν οι μετοχές των Amazon και Microsoft οι οποίες κατέγραψαν απώλειες 1,05% και 1,02% αντίστοιχα.

Βουτιά 14,41% έκανε η μετοχή της εταιρείας Illumina, η οποία κατασκευάζει και εμπορεύεται ολοκληρωμένα συστήματα για την ανάλυση της γενετικής παραλλαγής και της βιολογικής λειτουργίας.

Στο 8,16% οι απώλειες της εταιρείας ενεργειακής τεχνολογίας Enphase Energy.

Η άνοδος στην τιμή του πετρελαίου ευνόησε τις «παραδοσιακές» εταιρείες ενέργειας. Η μετοχή της εταιρείας εξερεύνησης υδρογονανθράκων EOG Resources, έκανε άλμα 6,84%.

Μεγάλες απώλειες της τάξεως του 23,51% κατέγραψε η μετοχή της Under Armour. Απώλειες 3,63% σημείωσε η μετοχή της Nike.

Άλμα 5,82% κατέγραψε η μετοχή της Cigna, εταιρεία διαχείρισης υγειονομικής περίθαλψης και ασφάλισης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ανοδική τροχιά παρέμεινε η απόδοση του αμερικανικού 10ετούς καθώς ενισχύθηκε κατά τρεις μονάδες βάσης στο 3,10%.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.