Οι πολιτικοί της χώρας μας που δείχνουν «έντονο» ζήλο για την υγεία του ελληνικού λαού φαίνεται να επιτίθονται άμεσα πλέον στην ψυχολογική υπόσταση του Έλληνα.

Καθώς τα πρόσωπα της πολιτικής ανακύκλωσης στην χώρα μας, που εδώ και χρόνια έχουν υπονομεύσει την ανθρώπινη αξία περιορίζοντάς την, οικονομικά ηθικά και πνευματικά, αναλαμβάνουν τον δημόσιο λόγο και επιστρατεύουν με ανερυθρίαστα προσχήματα τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Αυτοί που κόψανε συντάξεις, αυτοί που διοχετεύσαν τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου στα κανάλια για να επιβάλλουν υποχρεωτικότητες αλλά και την εδραίωση του διχασμού, αυτοί που απέλυσαν έμπειρο υγειονομικό προσωπικό, αυτοί που κλείσανε επιχειρήσεις που άφησαν σε απόγνωση τον ελληνικό λαό έρχονται και μας λένε ότι θα μας σώσουν. Αυτοί που αφήσανε ΑΜΕΑ χωρις εκπαιδευτικό προσωπικό, αυτοί που κόψανε χρήματα σε άτομα με αναπηρία , δεν ντρέπονται πλέον να βγαίνουν και να μιλούν για ελευθερία.

Όλο αυτό το διάστημα οι ΜΕΘ και όλες οι υγειονομικές μονάδες είναι σε τραγική κατάσταση, ο κόσμος πεθαίνει μέσα στα νοσοκομεία και όπως φαίνεται δεν ενδιαφέρει κανέναν πολιτικό της κυβέρνησης, αλλά και της αντιπολίτευσης. Μιλάνε για υγεία αυτοί που αφήσαν τα νοσοκομεία χωρίς κρεβάτια και υλικό εξοπλισμό, την ώρα που θα έπρεπε αυτή η κατάσταση, να είναι η αφορμή για την βελτίωση του συστήματος υγείας.

Ο ελληνικός λαός βρίσκεται σε πλήρη διχαστικό πλαίσιο. Αποδιοργανώνουν τις οικονομίες όλου του κόσμου με αφορμή την φαρέτρα της υγείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*O Δήμος Κυριλίδης είναι Μηχανικός Περιβάλλοντος, MSc Eνεργειακές επενδύσεις και περιβάλλον, τομεάρχης ενέργειας και υδρογονανθράκων Εθνικού Κόμματος «ΕΛΛΗΝΕΣ»