Κάθε διάγγελμα του και μια θηλειά στον λαιμό μας. Κάθε μέτρο και ένα θανάσιμο σφιχταγκάλιασμα. Ξεκίνησε με τους εγκλεισμούς ,τα επονομαζόμενα lock down για να σώσει την κοινωνία από την μετάδοση του θανατηφόρου ιού.

Συνέχισε με τους μοριακούς ελέγχους, τα αυτοδιαγνωστικά τεστ σε μεγάλα τμήματα του πληθυσμού της χώρας Οι αντιδράσεις βροχή… Ιδιαίτερα ,όταν τα παραπάνω αφορούσαν τα παιδιά μας. Εωσότου ανήγγειλε και το εμβόλιο.

Στο βάθος του ορίζοντα το βλέπαμε όλοι .Το διεθνές διευθυντήριο το είχε προτάξει. Πολλές οι υποσχέσεις για θωράκιση και ανοσία .Η τελευταία όμως δεν επιτεύχθηκε ,αντίθετα όλοι γνωρίζουν πως και οι εμβολιασμένοι κολλάνε και μεταδίδουν…Επιτέθηκε στους υγειονομικούς .Όσοι δεν προσχωρούσαν στην μέγγενη των εμβολίων, ετίθεντο σε διαθεσιμότητα. Χώρισε την κοινωνία σε δυο στρατόπεδα. Τους τσιμπημένους και τους άθιχτους ..Δελέασε τα παιδιά με ποταπό χαρτζιλίκι ,ενώ απαγόρευσε την είσοδο των “ψεκασμένων” στην εστίαση και τα λοιπά καταστήματα…

Η κατάσταση όμως χειροτέρευσε γιατί σύμφωνα με τα δικά τους δεδομένα τα κρούσματα και οι θάνατοι αυξήθηκαν ,οι διασωληνωμένοι επίσης… Η προπαγάνδα έγινε πιεστική. Καθε εβδομάδα νέα μέτρα αλλά τα κρούσματα όλο και πιο ψηλά…Από το αρχικό στέλεχος του ιού περάσαμε στην μετάλλαξη Δέλτα και από εκεί στην Ομικρόν… Παράνοια και παραζάλη .
Διατυμπάνισε σε όλους τους τόνους την μη υποχρεωτικότητα των εμβολίων.

Εκανε όμως ακριβώς το αντίθετο…Τα πυρίκαυστα διαγγέλματα συνεχίστηκαν .Το κυνήγι μαγισσών επίσης .Την προστασία της δημόσιας υγείας, διασάλπισαν με την σειρά τους τα δορυάλωτα ΜΜΕ. Τα μέτρα πέρασαν στην εστίαση .Οι ανεμβολίαστοι τέθηκαν εκτός ως επίφοβοι φορείς του ιού. Κι ας μετέδιδαν και οι εμβολιασμένοι το ίδιο τουλάχιστον. Παρά τα μέτρα η προπαγάνδα δεν περνάει παντού…

Χωρίζουν όμως την κοινωνία σε τσιμπημένους και μη !Τα μέτρα επεκτείνονται ,στις δημόσιες εκδηλώσεις ,στα θέατρα ,στα γήπεδα ,σε δημόσιους χώρους .Ο ιός όμως παραδόξως επελαύνει .Το σύστημα υγείας καταρρέει…Γιατί ;Τα διαγγέλματα συνεχίζουν να τυλίγουν θανάσιμα την θηλειά στον λαιμό μιας αποπροσανατολισμένης κοινωνίας .Οι άνω των εξήντα πρέπει υποχρεωτικά να εμβολιαστούν!

Κι αν δεν το κάνουν θα πληρώνουν χαράτσι 100 μηνιαίως .Προσδοκά ο” εωσφόρος “να καμφθεί το φρόνημα….Θα γίνει λέτε;

Η αύξουσα γεωμετρική πρόοδος των μέτρων αναμένεται πιο έντονη στο μέλλον .Οι ανεμβολίαστοι με στολές κρατουμένων θα μεταφέρονται απομονωμένοι ίσως στα νέα κρεματόρια του Άουσβιτς και του Νταχάου.

Οι νέοι “Μένγκελε” αδημονούν για εφαρμογή των νέων ιατρικών επιτευγμάτων .Όχι για να σώσουν αλλά για να ελέγχουν τις στρατιές υποταγμένων στην Νέα Τάξη Πραγματών (ΝΤΠ)!Και όταν ο δήμιος αποφασίζει ,τότε τα “πρόβατα επί σφαγήν”! Και το πιο σκληρό και ανάποδο .Το θύμα θα αγαπάει τον θύτη του. Μα φυσικά ,αφού το σώζει από τον “αόρατο εχθρό”.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται όχι σαν φάρσα αλλά ως απρόβλεπτος εφιάλτης, δυστυχώς πιο σκληρά από ποτέ αυτή την φορά…Η ανθρωπότητα φτάνει στο σημείο μηδέν. Δεν υπάρχει επιστροφή. Αναζητείται μόνο ηγέτης ,ίσως και με την μορφή Αντιχρίστου…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τόσο θολά και αβέβαια είναι όλα…!