SPECTRE: Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion ή αλλιώς Ειδικό Εκτελεστικό Όργανο για Αντικατασκοπεία-Αντιπληροφόρηση, Τρομοκρατία, Εκδίκηση και Εκβιασμό) ήταν μία φανταστική παγκόσμια εγκληματική οργάνωση στα μυθιστορήματα της σειράς «James Bond» η οποία είχε ως στόχο το κέρδος και την εξουσία ενώ απαρνιόταν οποιαδήποτε εθνικότητα.

Ήτα δηλαδή ας πούμε βασικός υποστηριχτής του Διεθνισμού και της Παγκοσμιοποίησης ενώ βασικός στόχος της πάντα ήταν να εμπλέξει τις μεγάλες δυνάμεις σε ένα ολοκληρωτικό πόλεμο ώστε μέσα από τις «στάχτες» των κοινωνιών να αναδυθεί η οργάνωση ως η κυρίαρχη δύναμη.

Παρεμπιπτόντως η επιμονή των Δημοκρατικών του Τζο Μπάιντεν να δημιουργήσουν πολεμική κρίση με την Ρωσία στην Ουκρανία και με την Κίνα στην Ταϊβάν, ή είναι αποτέλεσμα αδιόρθωτης βλακείας, ή κάποια… SPECTRE το θέλει.

Αλλιώς δεν εξηγείται πως κάποιοι θέλουν να παίξουν πυρηνικά παιχνίδια που θα φέρουν τον όλεθρο και την καταστροφή σε άπαντες.

Και κάποιος θα αναρωτηθεί, είναι τελικά φανταστική η οργάνωση αυτή, ή εν τέλει υπάρχει στην πραγματική ζωή και απλά έχει άλλο όνομα (αν έχει όνομα κιόλας);

Υπήρχαν στοιχεία από το παρελθόν ότι υπάρχει ένα «αόρατο», ασαφές παγκόσμιο Διευθυντήριο αλλά πλέον με την πανδημία, αυτό φαίνεται πιο ξεκάθαρα.

Ας δούμε αν τηρούνται οι βασικές ιδιότητες και αν εφαρμόζονται με κάποιο τρόπο, στην σημερινή ζωή.

Το βασικό χαρακτηριστικό της πανδημίας είναι ότι σε όλες τις χώρες έχουμε στο κάθε κράτος μία συγκεκριμένη ομάδα «ειδικών», επί των ιατρικών θεμάτων, η οποία λέει τα ίδια συγκεκριμένα πράγματα ως προς την αντιμετώπιση της πανδημίας και τους εμβολιασμούς.

Συνεπώς, έχουμε ένα κοινό παγκόσμιο αφήγημα, γνωστό πλέον σε όλους, το οποίο τους τελευταίους μήνες επιχειρεί να επιβάλει μαζικούς εμβολιασμούς σε άπαντες ασχέτως εάν παραβιάζεται η ελεύθερη βούληση ή όχι.

Γιατί είναι λογικό, για μία ιατρική πράξη, να αποφασίζει αυτός που την δέχεται.

Κοινό χαρακτηριστικό επίσης, είναι ότι απέναντι στους ειδικούς αυτούς βρίσκονται μία πλειάδα επιστημόνων της ιατρικής επιστήμης, όπως ο ιολόγος Robert W. Malone γνωστός και ως ένας εκ των πρωτοπόρων ερευνητών που οδήγησαν στην ανακάλυψη της τεχνολογίας του mRNA που υποστήριξε πως τα εμβόλια θα μπορούσαν να κάνουν τον κορωνοϊό ακόμα πιο επικίνδυνο, ή ο Γάλλος ιολόγος βραβευμένος με Νόμπελ τo 2008 Λύκ Μοντανιέ.

Ο Γάλλος νομπελίστας κρούει των κώδωνα του κινδύνου στην ανθρωπότητα και απευθύνει έκκληση στις κυβερνήσεις να σταματήσουν τώρα την τρέλα όπως λέει του μαζικού εμβολιασμού.

Μάλιστα έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι όσα λέει ο Μοντανιέ έρχονται σε μια στιγμή που οι κυβερνήσεις πιέζουν τους πολίτες κυριολεκτικά κυνηγώντας τους με την σύριγγα στο χέρι ενώ τα κράτη στην πλειοψηφία τους ακολουθούν πλέον την οδό του νομικού καταναγκασμού.

Όμως τα δικά τους λεγόμενα «αποδομούνται» σε καθημερινή βάση με την συνεχή επανάληψη των ισχυρισμώ των «ειδικών».

Συνεπώς μπορεί να πει κάποιος ότι έχουμε απέναντι στην πληροφόρηση, αντιπληροφόρηση. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει από μόνος του ποια πλευρά έχει την κάθε ιδιότητα, όπως αρμόζει άλλωστε σε ελεύθερους ανθρώπους.

Με μία διαφορά, όμως. Στα τηλεοπτικά ΜΜΕ, όπου ακόμα ελέγχουν την διαμόρφωση της κοινής γνώμης ακούγεται η άποψη μόνο της μίας πλευράς, των άλλων αντιθέτως ακούγεται στο διαδίκτυο και μάλιστα σε επιλεγμένα «μέρη».

Δεν μας ενδιαφέρει ποιος έχει δίκιο. Μας ενδιαφέρει ότι καταξιωμένοι επιστήμονες (μεταξύ αυτών και Έλληνες) αυθαίρετα δεν έχουν το ίδιο βάρος με τους «ειδικούς».

Δηλαδή το Νόμπελ του Μοντανιέ, ξαφνικά δεν μετράει απέναντι στους «ειδικούς».

Η ιδιότητα της Τρομοκρατίας ισχύει; Μάλλον, ναι, αφού όποιος ακούει δελτία ειδήσεων τα τελευταία δύο χρόνια έχει πέσει σε βαριά κατάθλιψη, νιώθει να έχει ζωή χωρίς λόγο ύπαρξης και δέχεται ψυχολογικό bullying για να επιλέξει «δημοκρατικά» την «σωστή» οδό, δηλαδή του μαζικού και στην ουσία υποχρεωτικού εμβολιασμού αλλιώς θα είναι «παρίας».

Και πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς την καθημερινή «κρουσματολογία» αν όχι εκστρατεία τρόμου, από την στιγμή μάλιστα που δεν ευθύνονται οι πολίτες για την διασπορά του ιού.

Οι πολίτες όλους αυτούς τους μήνες σε όλες τις χώρες εφάρμοσαν αυτά που διατάχθηκαν από τις κυβερνήσεις τους.

Αν λοιπόν οι κυβερνήσεις είχαν επιτρέψει στους εμβολιασμένους να συνωστίζονται σε ΜΜΜ, μπαρ και κέντρα διασκέδασης όπου είναι δεδομένο ότι θα υπάρχει πυκνότητα… δύο ατόμων ανά τετραγωνικό μέτρο, δεν ευθύνονται αυτοί για την διασπορά κρουσμάτων αλλά αυτοί που δημιούργησαν τα συγκεκριμένα πρωτόκολλα, δηλαδή οι κυβερνήσεις και στην Ελλάδα συγκεκριμένα η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Συνεπώς γιατί τρομοκρατούνται οι πολίτες καθημερινά για κάτι για το οποίο δεν ευθύνονται;

Ο Εκβιασμός ως ιδιότητα, στέκει; Όταν υποχρεώνονται εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο να προχωρήσουν σε εμβολιασμό με την απειλή ότι θα χάσουν την εργασία τους, ή ότι θα τεθούν στο περιθώριο ή ότι θα τους επιβληθούν εξοντωτικά πρόστιμα, τότε αυτό πως αποκαλείται;

Θα πράξουν με βάση αυτό που πιστεύουν, η αυτό που νιώθουν ή πράττουν λόγω ασφυκτικής πιέσης σε κάθε επίπεδο, από το οικονομικό μέχρι το ψυχολογικό και το κοινωνικό;

Γιατί είναι δεδομένο, πως αν δεν υπήρχε το κράτος-«στραμπουληχτής», πολλών ανθρώπων οι αποφάσεις θα ήταν πολύ διαφορετικές. Δεν μας ενδιαφέρει η επιλογή τους, αλλά έχει σημασία να την κάνουν ελεύθεροι, χωρίς εκβιασμούς.

Και πάμε στην ιδιότητα της Εκδίκησης.

¨Όσοι ακόμα επιλέγουν το δικαίωμα στην ελεύθερη επιλογή, έχουν υποστεί τους τελευταίους μήνες μία άνευ προηγουμένου περιθωριοποίηση συν την οικονομική αφαίμαξη, ενώ στο μέλλον κινδυνεύουν ακόμα και με στέρηση της προσωπικής τους ελευθερίας.

Σε κάποιες χώρες ξεκίνησαν τα… «στρατόπεδα συγκέντρωσης» για ανεμβολίαστους. Πρωτοφανή πράγματα που δεν τα χωράει ο νους.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε: «Τους ανεμβολίαστους, θέλω πολύ να τους τσαντίσω. Και έτσι, θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι το τέλος. Αυτή είναι η στρατηγική»

Αν αυτό δεν είναι Εκδίκηση προς όσους επιλέγουν τον δρόμο τους τότε τι είναι; It’ s personal, πλέον…

Συνεπώς, επιβεβαιώνονται οι ιδιότητες της SPECTRE και μάλιστα σε παγκόσμια βάση, μήπως τελικά δεν την φαντάστηκε ο Ίαν Φλέμινγκ; Mήπως ο πλανήτης είναι μπλεγμένος στους «ιστούς» της;

To πρόβλημα σε όλα αυτά που συμβαίνουν είναι το ταυτόχρονο των γεγονότων και ο παγκόσμιος συντονισμός. Οι άνθρωποι ποτέ δεν συντονίζονται από μόνοι τους, πάντα τους συντονίζει κάποιος. Έτσι πάει, είναι θέματα λογικής και εδώ έχουμε κενό λογικής.

Να θυμίσουμε και ένα βασικό άρθρο από την Χάρτα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ΟΗΕ.

«ΑΡΘΡΟ 19

Καθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης, που σημαίνει το δικαίωμα να μην υφίσταται δυσμενείς συνέπειες για τις γνώμες του, και το δικαίωμα να αναζητεί, να παίρνει και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες, με οποιοδήποτε μέσο έκφρασης, και από όλο τον κόσμο».

Απλά το θυμίζουμε…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!