Μια συντονισμένη προσπάθεια αποδόμησης της Ελλάδας τόσο σε αξιακό όσο και υπαρξιακό πλαίσιο βρίσκεται σε εξέλιξη. Όσα συνοπτικά θα ειπωθούν έχουν ως στόχο τον αφανισμό των Ελλήνων.

Οι πολιτικοί απατεώνες αποδυνάμωσαν τη χώρα και χρόνια η Ελλάδα είναι μια άστεγη γυναίκα που για να βγάλει το ψωμί της παρακαλά, εκδίδεται, ξεπουλά, χαρίζει, παραχωρεί, υπομένει, ξεφτιλίζεται και διώχνει τα παιδιά της.

Πιο συγκεκριμένα, η οικονομική ληστεία που πραγματοποιείται από τους Ευρωπαίους σε συνεργασία με το ανθελληνικό πολιτικό προσωπικό προχωρά με μεθοδικότητα, αφού ο Τσίπρας ως μεσίτης, όπως και οι προηγούμενοι πρωθυπουργοί, επισκέπτεται το ενεχυροδανειστήριο των Βρυξελλών παραδίδοντας την κυριαρχία μας με αντάλλαγμα την προσωρινή ματαίωση της περικοπής των συντάξεων.

Παρόλο που οι Ρώσοι και οι Βούλγαροι για τους δικούς λόγους αντιτίθενται (;) στην εκχώρηση της Μακεδονίας, ο πρωθυπουργός, ως υποδειγματικός υπάλληλος αλλότριων συμφερόντων προσπαθεί να μας πείσει ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι επωφελής. Το μόνο που έχει καταφέρει είναι να παγιώσει διεθνώς ότι η Ελλάδα χαρίζει εδάφη, Ιστορία και πολιτισμό.

Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση καλεί τον πολίτη να μην φέρεται φασιστικά, αλλά η ίδια παραβιάζει την παρέναισή της φιμώνοντας την αντίδραση των Ελλήνων στη συμφωνία. Εξαιρεί τον Έλληνα από το κοινωνικό μέρισμα δίνοντάς το σε αλλοδαπούς που δουλεύουν παράνομα και σύμφωνα με την φορολογική τους δήλωση είναι στο όριο της φτώχειας.

Αλλάζει την Ελληνική Ιστορία εξαφανίζοντας τον Μακεδονικό Αγώνα και τον Παύλο Μελά, ενθαρρύνει παρακρατικές ομάδες αντιεξουσιαστών, που προκαλούν υλικές ζημιές και φόβο στους πολίτες. Επίσης, συμβουλεύουν τον νοικοκύρη να κάνει ότι κοιμάται όταν ο κλέφτης εισβάλει στο σπίτι του, όταν έχει νομοθετήσει την αποφυλάκιση εγκληματιών σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ταυτόχρονα συναλλάσσεται με τον Ζάεφ, ο οποίος ονειρεύεται τα Σκόπια του «Αιγαίου». Όσοι επιχειρηματολογούν λέγοντας ότι η μη επίλυση του ονόματος κρύβει κινδύνους για τη χώρα μας, ας απαριθμήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε τόσα χρόνια. Τουναντίον, με την υπογραφή της συμφωνίας έχουμε απτά αποτελέσματα αλυτρωτισμού και ενδυνάμωσης συλλόγων που θα αποκτήσουν πολιτική ταυτότητα υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τους λαθρομετανάστες που θα γίνουν κάτοχοι δικαιώματος του εκλέγειν. Είμαι βέβαιος ότι η Ν.Δ. θα συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο των αριστερών και θα φέρει την Ελλάδα σε χειρότερη μοίρα.

Οι Αλβανοί, υπό την καθοδήγηση της Τουρκίας, προκαλούν την Ελληνική μειονότητα, ενώ εμείς εξακολουθούμε να θρέφουμε χιλιάδες στη χώρα μας. Ταυτόχρονα, οι Αμερικανοί δεν μας στηρίζουν προσδοκώντας στην άμεση εξόρυξη του ορυκτού πλούτου της Ελλάδος και της Κύπρου και δεν θα διστάσουν να μας πουλήσουν για ακόμη μία φορά.

Οι Βούλγαροι που έχουν και αυτοί κατακλύσει τις αγροτικές περιοχές για να βρουν δουλειά, διότι οι Ελληνάρες δεν καταδέχονται να βοηθήσουν τους συμπατριώτες τους στις αγροτικές εργασίες, προκαλούν και θέλουν να εκμεταλλευτούν τις έριδες μεταξύ των λαών. Σύντομα η αγροτική γη θα δοθεί σε αλλοδαπούς, που ελληνοποιήθηκαν για την ψήφο τους, έναντι συμβολικού ετήσιου τιμήματος και σταδιακά θα ριζώσουν αποτελώντας τους Νεοέλληνες.

Ο γηγενής πληθυσμός χάνεται είτε λόγω μετανάστευσης, είτε λόγω προβλημάτων υγείας, αυτοκτονιών, τροχαίων ατυχημάτων κ.α. Κανένα πολιτικό κόμμα δεν αναφέρεται στο δημογραφικό. Δεν υπάρχουν γιατροί και οι πιλότοι της πολεμικής αεροπορίας λιγοστεύουν! Στον ελληνικό στρατό υπηρετούν Αλβανοί, Ρουμάνοι και άλλοι αλλοδαποί όπου σε περίπτωση πολέμου με τους γείτονες δεν θα υπερασπιστούν την Ελλάδα.

Οι Τούρκοι συνεχίζουν τις προκλήσεις όσο διαπιστώνουν ότι η χώρα μας δεν αντιδρά. Είναι προφανές ότι η παθητική στάση γεννά διεκδικήσεις, γι’ αυτό και όλοι δηλώνουν συμμετοχή στη διανομή της Ελληνικής Ιστορίας, των δημόσιων και ιδιωτικών επιχειρήσεων και του ορυκτού πλούτου. Οι παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου έχουν αυξηθεί και κάθε μίας ώρας πτήση ενός μαχητικού αεροσκάφους στοιχίζει στον Έλληνα 10.000 με 15.000 ευρώ. Επιπλέον, ας ληφθεί υπ’ όψιν πόσες μητέρες έχουν κλάψει τα παιδιά τους επειδή οι ανθελληνικές κυβερνήσεις έχουν υιοθετήσει την τακτική της υποχωρητικότητας.

Δεν είναι τυχαίο που τα Μ.Μ.Ε. συνεχίζουν τον αποπροσανατολισμό των Ελλήνων με «ελαφριά θεματολογία» αντί ν’ ασχοληθούν με την ενημέρωση των πολιτών. Κανένας φορέας δεν ασχολείται με την πραγματική εκπαίδευση των Ελλήνων. Αντί να αφυπνίσουν τον Ελληνισμό προβάλλοντας μηνύματα με αξιοποίηση του αγροτικού τομέα, προκαλούν το κοινό αίσθημα. Θα μπορούσαν επίσης να προβάλλουν εκπομπές που να συμβουλεύουν τον Έλληνα πως ν’ αντιδράσει σε περίπτωση «εκτάκτων αναγκών» σε τακτά χρονικά διαστήματα! Πόσες φορές έχει καλέσει ο Ελληνικός Στρατός τους πολίτες για μετεκπαίδευση;

Ακόμη, οι εκπομπές σωστής διατροφής με εστίαση σε παραγωγούς βιολογικών προϊόντων θα βοηθούσε την τοπική και την εθνική οικονομία. Είναι πιο χρήσιμο να προβάλλονται οι προσπάθειες των επιχειρηματιών που καινοτομούν παρά να αναλωνόμαστε σε άνευ ουσίας επικοινωνιακές αντιπαραθέσεις, παιχνίδια επιβίωσης, τηλεοπτικές σειρές εγκλήματος και διαστροφής, εκπομπές μαγειρικής παγκόσμιων πιάτων, κατευθυνόμενων ειδήσεων χρεοκοπημένων καναλιών και δημοσιογραφίσκων.

Κουραστήκαμε από την πώληση τηλεοπτικής αποβλάκωσης. Το περιεχόμενο των «μεγάλων» τηλεοπτικών σταθμών περιλαμβάνει παγκοσμιοποιημένη θεματολογία που οδηγεί σε ομογενοποίηση των λαών. Ακόμη και η απλή είδηση της επερχόμενης επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών «ντύνεται» με μουσικό χαλί που προκαλεί τρόμο! Λες και δεν ξέρουμε πως είναι ο χειμώνας.

Η οικονομική ληστεία με τη μείωση μισθών και συντάξεων, των κρατικών δαπανών, την κοινωνικοποίηση των ζημιών των ιδιωτικών τραπεζών όπου προ κρίσης εμφάνιζαν υπερκέρδη, το P.S.I., τα κόκκινα δάνεια που έγιναν πράσινα διότι τα χάρισαν στους αφερέγγυους και τα πράσινα που έγιναν ή θα γίνουν κόκκινα διότι ο νοικοκύρης δεν έχει να πληρώσει, την υπερφορολόγηση, την πτώση της οικοδομικής δραστηριότητας, έχει οδηγήσει σε συρρίκνωση του πληθυσμού.

Παράλληλα, ο ερχομός των «νέων κατοίκων» από την Τουρκία δημιουργεί αδιέξοδο σε εκείνους που διαμένουν στο Ανατολικό Αιγαίο, αφού δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν. Έτσι, σταδιακά γεννάται η σκέψη της εσωτερικής μετανάστευσης εγκαταλείποντας τα φυσικά μας σύνορα. Αυτά πλέον θα κατοικούνται από μουσουλμάνους και θα προσαρτηθούν εμμέσως στην Τουρκία. Το ίδιο θα συμβεί και στη Θράκη, ενώ η Μακεδονία μας έχει γίνει στόχος των Σκοπιανών που δεν ξέρουν από που κρατάει η σκούφια τους, αφού είναι ένα υβρίδιο πληθυσμιακού δημιουργήματος ξένων δυνάμεων.

Και το απίστευτο είναι ότι οι Βούλγαροι απειλούν με ΒΕΤΟ σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, ενώ η ανθελληνική πλευρά της κυβέρνησης παρακαλά τους Σκοπιανούς και άλλους λαούς να δεχθούν τον πλούτο μας δίχως αντάλλαγμα. Όμως οι παροχές προς τον Ελληνικό λαό είναι ανύπαρκτες, και αυτό διότι η ζωής μας όσο περνούν τα χρόνια χειροτερεύει. Το οξύμωρο είναι ότι τους επιλέγουμε για να βελτιώσουν τη ζωή μας.

Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι ότι οι Έλληνες δεν δημιουργούν οικογένεια, φεύγουν στο εξωτερικό, παντρεύονται αλλοδαπούς/ες, πληρώνονται για να παντρευτούν παράνομους μετανάστες και να δώσουν το δικαίωμα παραμονής, εργάζονται σε δημόσιες και ιδιωτικές επιχειρήσεις σίτισης, στέγασης και μεταφοράς λαθρομεταναστών, προσφέρουν έναντι τιμήματος τα σπίτια τους, πεθαίνουν λόγω της έλλειψης των ιατρών και υποδομών στα νοσοκομεία.

Είναι απορίας άξιον πως μεγάλο μέρος του πληθυσμού παρουσιάζεται ευδιάθετο. Φαίνεται ότι η ελληνική κοινωνία νοσεί και απόρροια είναι η νεανική εγκληματικότητα, είτε σε επίπεδο πλημμελήματος είτε σε κακουργηματικές πράξεις. Κάτι δεν κάνουμε σωστά και πρέπει να γίνει κατανοητό ότι ο Ελληνισμός βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και οι επιλογές σε δημοτικό, περιφερειακό και βουλευτικό αξίωμα θα πρέπει να γίνουν με αυστηρά κριτήρια!

Παρ΄όλα αυτά, να «ευχαριστήσουμε» το ΠΑΣΟΚ (που έχει αλλάξει τόσο ονόματα όπως οι καταζητούμενοι όταν αλλάζουν ταυτότητα επειδή τους κυνηγά η αστυνομία), τη ΝΔ (η Ν.Δ. άλλαξε χρώμα στο σήμα της κρύβοντας τις μετεγγραφές βουλευτών από το κέντρο και τ’ αριστερά), τον Σύριζα (το κόμμα που δεν άλλαξε σήμα άλλα άλλαξε την Ελλάδα προς το χειρότερο) και τα λοιπά κόμματα που παγίωσαν τη μη καταβολή των δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και επιδόματος αδείας στον ιδιωτικό τομέα.

Και ας μας πουν επιτέλους που βρίσκεται ο χρυσός της Ελλάδος, όπως και οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί, διότι περιέργως η Τουρκία έχει σταματήσει να τους αναζητά.

Κλείνοντας, να υπενθμίσω σε όσους τάσσονται υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πατρίδα, Θρησκεία, Ελληνική Οικογένεια!