Στις παλιές- καλές εφημερίδες τέτοιους είδους πολιτικά φαινόμενα τα χαρακτηρίζαμε «πολιτική αγυρτεία» ή «πολιτικά χαμαιτυπεία». Σήμερα αυτά που συμβαίνουν, αυτά που βλέπουμε να γίνονται σε βάρος της χώρας, ερήμην ολόκληρου του ελληνικού λαού, είναι πραγματικός εφιάλτης! Είναι ένα μείγμα προδοσίας, ιδιοτέλειας και απύθμενης ανοησίας.

Οι μαριονέτες των δυνάμεων κατοχής, πριν βάλουν τις ιστορικές τζίφρες για το ξεπούλημα της Μακεδονίας και την εκκίνηση νέων αλυτρωτικών επιχειρήσεων από πλευράς των Σκοπιανών σε βάρος των βόρειων εδαφών μας, προσπαθούν να πείσουν ότι η συμφωνία της λίμνης προάγει τα συμφέροντα της χώρας και διασφαλίζει τα σύνορα μας!!!

Άλλοι επιδεικνύουν αιδήμονα σιωπή- ένοχη σιωπή όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Άλλοι χορεύουν στα μπουζούκια και πνίγουν τον πόνο τους, τις τύψεις τους και τις ενοχές τους σε ένα κιβώτιο ουίσκι, όπως ο Πάνος Καμμένος και άλλοι παριστάνουν τους μεγάλους στρατηγούς και γεωπολιτικούς αναλυτές, όπως ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Κανείς δεν μπορεί να κρύψει την ιδιοτέλεια του.

Είναι γυμνοί, βρώμικοι, ανήθικοι και μειοδότες στα μάτια της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού. Και αυτό θα παραμείνει σαν ανεξίτηλο τατουάζ στο σώμα τους. Θα κυκλοφορούν και οι πολίτες σε όλη τη χώρα θα λένε ‘’κοίτα ποιός περνάει, αυτός που πούλησε την πατρίδα, αυτός που άνοιξε κερκόπορτες στα βόρεια σύνορα μας’’.

Διάβαζα τις δηλώσεις του Σταύρου Θεοδωράκη. Πραγματικά ο άνθρωπος σπάει όλα τα κοντέρ της υποκρισίας, ή της ανοησίας ή και τα δύο μαζί. Διαβάσατε τί είπε; Ο εντός ολίγου επιστρέφον στη πολιτική λήθη, αρχηγός του Ποταμιού, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alpha, που υποστηρίζει με τα μπούνια τη συμφωνία της λίμνης, τόλμησε να πει, ότι αυτή τη στιγμή σχεδόν όλος ο κόσμος αναγνωρίζει τους γείτονες μας σαν ‘’Μακεδονία’’ και τώρα έχουμε την ευκαιρία εμείς να την προσδιορίσουμε εώς …Βόρεια Μακεδονία και πρέπει να αρπάξουμε αυτήν την ευκαιρία!!!!

Κατόπιν, το περίφημο αυτό πολιτικό μυαλό, είπε ότι το 30-40% της κοινωνίας, θέλει να τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση. Δηλαδή αυτός ο «δημοκρατικός» άνθρωπος, παρακάμπτει τη βούληση του 60% ή 70% της κοινωνίας -που είναι αντίθετη και χαρακτηρίζει προδοσία τη συμφωνία και θεωρεί «πατριωτικό του καθήκον» να εκφράσει την ισχνή μειοψηφία. Και δεν κάνει κουβέντα το παλικάρι μας ούτε για δημοψήφισμα, ούτε για εθνικές εκλογές, ούτε για λαϊκή ετυμηγορία, επί του εθνικού θέματος.

Εκεί μάλιστα που η «λογική» του Σταύρου βρίσκει …τοίχο, είναι η δήλωση του ότι δεν στηρίζει τον καταρρέοντα Τσίπρα, αλλά …την Ελλάδα!!! Το πιό ανόητο που είπε όμως είναι ότι δεν κινδυνεύουμε από τον Βορρά, αλλά από την Ανατολή.

Γι αυτό και θα ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών για να κλείσει αυτό το θέμα. Έτσι απλά. Τσιμουδιά για όσα λέει ο Ζάεφ για «μακεδονική» μειονότητα και διδασκαλία της «μακεδονικής» γλώσσας στα ελληνικά σχολεία. Ούτε άχνα για το γεγονός ότι τα Σκόπια είναι από τους καλύτερους συμμάχους της Άγκυρας, όπως και τα Τίρανα. Σύντομα θα πάει σπίτι του και θα πάψει να μας απασχολεί . Θα φύγει όμως με την ενοχή της μεγάλης προδοσίας και την καχυποψία ότι ψήφισε απο καθαρά προσωπική ιδιοτέλεια…

Συγκλονιστικό… το ζεϊμπέκικο του πάνου Καμμένου στα μπουζούκια! Όπως είδα στο διαδίκτυο, χόρεψε με… πάθος το γνωστό λαϊκό άσμα ‘’από τα ψηλά στα χαμηλά’’!! Η χορευτική του δεινότητα, οι βόλτες του και η ένταση στο πρόσωπο του, αποκάλυψαν την ψυχική κατάρρευση του αρχηγού των ΑΝΕΛ, μετά την απομάκρυνση του από το Υπουργείο Άμυνας και την διάλυση του κόμματος του. Έχει πράγματι μεγάλο…. νταλκά το παλικάρι και πνίγει τους καημούς του στα μπουζούκια.

Εκεί βέβαια που παίρνεις ηρεμιστικά είναι να τον ακούς να καλεί τον κόσμο στο …συλλαλητήριο για την Μακεδονία! Ο πρώην συνεταίρος του Τσίπρα που παρίστανε τον πολύχρωμο φασιανό και την πάπια, όταν γινόντουσαν τα προηγούμενα συλλαλητήρια στην θεσσαλονίκη και την Αθήνα και όταν το δίδυμο Τσίπρα – Κοτζιά προωθούσε στα παρασκήνια την μεγάλη προδοσία!

Ο Πρόεδρος μας, ο Προκόπης Παυλόπουλος περιοδεύει τα μουσεία και απονέμει τιμές σε διάφορους καθηγητές! Τα καλύτερα χαμόγελα του τα αφιέρωσε προσφάτως στη Καγκελάριο Μέρκελ! Φόρα παρτίδα η…. καινούρια οδοντοστοιχία του και το πρόσωπο έλαμπε σαν αποκριάτικη βενετσιάνικη μάσκα!! Άλλωστε αυτός ο πρόεδρος βάζει την καρέκλα του πάνω από τις εθνικές υποθέσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τη Μακεδονία, Προκόπη, άντε και στον εκσυγχρονισμό της Λωζάννης!!