Eντύπωση και πολλά ερωτηματικά προξένησε σε πολιτικούς, δικαστικούς, δημοσιογραφικούς και νομικούς κύκλους η διαρροή από την ΕΥΠ εγγράφου το οποίο υπέγραφε ο διοικητής της, Γ.Ρουμπάτης και σύμφωνα με το οποίο η υπόθεση σχεδιασμού της δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή ήταν «στην σφαίρα της φαντασίας» κάποιων και όχι πραγματικό γεγονός.

Δηλαδή ότι ο ανακριτής της υπόθεσης Δημ. Φούκας στο πόρισμά του, ήταν περίπου φαντασιόπληκτος.

Αντίθετα όπως λέει ο ανακριτής «η ΕΥΠ δεν συνέδραμε την έρευνά του»…

Ολα αυτά όταν έγινε γνωστό ότι μαθεύτηκε ότι ο Καραμανλής θα παραστεί ως πολιτική αγωγή

Κατ’αρχήν και για να βάζουμε τα πράγματα σε μία σειρά το αντικείμενο της δίκης δεν είναι ο σχεδιασμός της δολοφονίας του Κ.Καραμανλή.

Στην δίκη κατηγορούμενοι είναι δύο: Ο πρώην πράκτορας της CIA κ. William G. Basil για απόπειρα διακεκριμένης Κατασκοπείας κατά συναυτουργία και ο στενός συνεργάτης του Γ.Α. Παπανδρέου και πρώην Γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Μιχάλης Καρχιμάκης για ηθική αυτουργία σε «παραβίαση μυστικών της Πολιτείας…»

Δεν δικάζεται κανείς για απόπειρα δολοφονίας κατά του Κώστα Καραμανλή. Κάποιοι μάλλον αγωνιούν για να μην αποδειχθεί σύνδεση το δύο υποθέσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν και κατά την γνώμη μου (και έχω ένα λόγο παραπάνω να την πω δεδομένου ότι υπήρξα επίσημα ένα από τα τότε υπηρεσιακά στελέχη της κυβέρνησης Καραμανλή που είχε τεθεί υπό παρακολούθηση) το «ζουμί» έχει να κάνει με τον δολοφονία Τσαλικίδη. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσουν οι έρευνες…