Οι Ρουβίκωνες χτυπούν τον τουρισμό μας (μόνη πηγή εισοδήματος από το εξωτερικό) με έντυπα που δίνουν σε όλους ανεξαιρέτως τουρίστες στο Μουσείο Ακρόπολης.

Αθήνα, 21-7-2019.

Σήμερα το μεσημέρι μεγάλη ομάδα… 8 νεαροί άνδρες, μία γυναίκα, έναν ασπρομάλλη άνδρα που κρατούσε ένα πάκο με αθλητικές εφημερίδες, δυνατούς, με άγριο πρόσωπο, μίσος στην έκφραση τους, οργανωμένη κίνηση- σάρωμα του πεζόδρομου και του προαυλίου του Μουσείου Ακρόπολης, με μεγάλη ταχύτητα- έδιναν χέρι χέρι σε όλους ανεξαιρέτως τους τουρίστες δίγλωσσο σε αγγλικά και γερμανικά έντυπο που αναλύει τις κυβερνήσεις Δεξιάς και ΣΥΡΙΖΑ και προβλέπει πόλεμο με Τουρκία και πολλά δεινά για την Ελλάδα.

Όλη η επιχείρηση κράτησε 10 μόλις λεπτά και ενώ στα 50 μέτρα (!) βρίσκονταν διμοιρία και όχημα του νέου Σώματος της Αστυνομίας για προστασία, πάνοπλη, που όμως ούτε είδε ούτε άκουσε τίποτα.

Το κείμενο σε εξαιρετικά (όχι από Έλληνα) αγγλικά.

Προσέξτε την τελευταία παράγραφο και τον επίλογο!

Είδαμε ανθρώπους εξαιρετικά γυμνασμένους, με μίσος, πολύ μίσος, ακόμη και για τους τουρίστες. Είναι αποφασισμένοι. Είναι επίσης ντυμένοι με επώνυμα και ακριβά ρούχα και παπούτσια, περιποιημένοι. Δεν είναι πρεζόνια και βρωμιάρηδες. Δεν τους ξεχωρίζεις από τον υπόλοιπο πληθυσμό όταν κινούνται μόνοι τους.

Οι ίδιοι ακριβώς μετά τα φέιγ βολάν πήγαν κι έριξαν μπογιές στον ΣΕΒ, 5λ με τα πόδια από το μουσείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*Ο Δημήτρης Καμμένος είναι τ.Αντιπρόεδρος Βουλής και τ.βουλευτής των ΑΝΕΛ.