Όπoτε ο Ελληνισμός δεχόταν επιθέσεις ο εχθρός ήταν υπαρκτός και ορατός και αντιμετωπιζόταν ανάλογα.

Ακόμα και από την εποχή που η Ελλάδα δεν ήταν ενωμένη και αποτελούνταν από πόλεις-κράτη έως και στο πρόσφατο παρελθόν μέχρι τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, υπήρχαν εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, οι Ηγέτες που έπαιρναν στις πλάτες τους το λαό και ηγούνταν των εθνικών προσπαθειών.

Εδώ και πολλά χρόνια δεν υπάρχουν οι ηγέτες, υπάρχουν προδότες και εχθρός δεν είναι προ των πυλών, άλλα εντός των τειχών και κυρίως είναι Αόρατος.

Την κερκόπορτα δεν την άνοιξε απευθείας ο εχθρός αλλά μέσω συνεργατών και ντόπιων προδοτών που με χρηματικά ανταλλάγματα και αλλά άνοιξαν διάπλατα την πόρτα για την άλωσης της πατρίδας μας.

Οι αργυρώνητοι είναι περισσότεροι από όσο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς και συναγωνίζονται μεταξύ τους ποιος θα προδώσει καλύτερα και ποιος θα σκύψει πιο πολύ.

Στη γενική επίθεση όπως και κατά το παρελθόν πρωτοστατούν οι εθνοκτόνοι αριστεροί του ΚΚΕ και τα παρακλάδια του (Σύριζα, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΜέΡΑ25) και άλλοι Σταλινικοί με τον άκρατο διεθνισμό τους και το διαχρονικό μίσος τους προς την Ελλάδα.

Οι εχθροί της χώρας από έξω που κινούν τα νήματα της άλωσης κοντά σε αυτά τα κόκκινα ερπετά κόλλησαν και άλλους πρόθυμους όπως την ψοφοδεή Ν.Δ του Σαμαρά, της Ντόρας, και του Κυριάκου, την επαναστάτρια Φώφη, και άλλους δήθεν σωτήρες .

Στο κρεβάτι του Προκρούστη ακρωτηριάζουν τον Ελληνικό λαό με απίστευτη σκληρότητα, δυσβάστακτους φόρους,ληστείες συντάξεων και εισοδημάτων,κατασχέσεις σπιτιών, μισθούς πείνας, ανεργία, φυγή στο εξωτερικό, αμάθεια βίαιη αποκοπή από την ιστορία του χλευασμός ηρώων και Αγίων.

Και το αποκορύφωμα όλων ο συνειδητός εποικισμός με αλλόθρησκους και βαρβάρους από όλη την Ασία και την Αφρική βαπτίζοντας τους ‘’πρόσφυγες’’ ανθρώπους που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, που δεν έχουν ‘’πατρίδα’’ και είναι θύματα του πολέμου!

Και αφού οι κακόμοιροι είναι όλα αυτά, οι φιλεύσπλαχνοι πολιτικοί μας τους υποδέχονται με ανοικτές αγκάλες ,τους δίνουν επιδόματα, σπίτια και συντάξεις, που στερούν από τον Ελληνικό λαό και τους κάνουν με το έτσι θέλουν πολίτες αυτής της χώρας.

Κάθε αντίσταση Ελλήνων στην υποταγή και στη σκλαβιά ονομάζετε από τις ύαινες του διεθνισμού,Φασισμός,Ρατσισμός, μισαλλοδοξία, απανθρωπιά και αλλά κοσμητικά επίθετα

Οι προδότες της Ελλάδας έχουν πετάξει πλέον τις μάσκες και θα συνεχίσουν με ακόμα σκληρότερα τρομοκρατικά μέσα όπως ποινικές διώξεις,φυλακίσεις,και στο τέλος θα έρθουν βαριά κατασταλτικά μέτρα με την δύναμη των οπλών για την πλήρη σιωπή και υποταγή.

Τώρα τελευταία βλέπουμε από την ‘’δημοκρατική’’ κυβέρνηση του συνεταίρου στην προδοσία Κυριάκου Μητσοτάκη να επιτάσσει με έτσι θέλω σπίτια και περιουσίες Ελλήνων για να στεγάσει βάσει σχεδίου τις ορδές των μουσουλμάνων που εποικίζουν την πατρίδα μας με τις ευλογίες όλων των κομμάτων της βουλής.

Λογαριάζουν όμως χωρίς τον ξενοδόχο που είμαστε Εμείς οι Ελληνόψυχοι.

Πάντα κατά το διάβα της μακραίωνης ιστορίας μας υπήρχαν Έλληνες που ήταν ακοίμητοι φρουροί του Έθνους,που έβαζαν φωτιά στο φιτίλι όταν χρειαζόταν, που φύλαγαν Θερμοπύλες, που έπνιγαν στα στενά της Σαλαμίνας στόλους βαρβάρων,που έστηναν Δερβενάκια, Μανιάκι,και Καλπάκι, εξοντώνοντας εχθρούς και φίλους που τόλμαγαν να τα βάλουν με το ανυπέρβλητο Έθνος των Ελλήνων.

Είμαστε εδώ, δηλώνουμε παρών και θα πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*O Βασίλης Στίγκας είναι δημοσιογράφος, Πρόεδρος κόμματος ‘’ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ’’, Μέλος Λαικής Κίνησης Πολιτών Αττικής