Αφού η Γερμανία έχασε τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, μέσα σε λίγα χρόνια αναζήτησε τη ρεβάνς και έτσι δημιούργησε τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, αιματοκυλίζοντας την Ευρώπη, η οποία στη συνέχεια κατέγραψε με τα μελανότερα γράμματα στην Ιστορία τις φρικαλεότητες που έκαναν οι Γερμανοί Ναζί!

Ωστόσο, στα χρόνια που παρήλθαν της λήξεως του Β΄ Παγκόσμιου Πολέμου, με την αμέριστη συμπαράσταση της Δύσεως, η Γερμανία στάθηκε αρχικά στα πόδια της και ακολούθως έγινε μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανικές χώρες, μια αυτάρκης και εύρωστη οικονομικά χώρα! Στη συνέχεια και με τους κατάλληλους πολιτικούς χειρισμούς έγινε η ηγέτιδα δύναμη της Ευρωπαϊκής Ενώσεως, που αποφασίζει ποια από τα μέλη της θα χρειαστούν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), δηλαδή, οι λαοί ποιων χωρών κρατών – μελών της Ένωσης θα ζήσουν και ποιοι θα πεθάνουν!

Η απανθρωπιά και ο μεγαλοϊδεατισμός των Γερμανών…

Η επιβεβαίωση αυτής της σκληρότητας της Γερμανίας, φάνηκε για άλλη μια φορά απόλυτα ξεδιάντροπα, απόλυτα απάνθρωπα, πριν λίγες ημέρες κι ενώ πολλά κράτη μέλη της ΕΕ μετρούν χιλιάδες νεκρούς από τον θανατηφόρο ιό που ενέσκηψε στον Πλανήτη μας. Πιο συγκεκριμένα:

Εννέα ηγέτες κρατών – μελών της ΕΕ (Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Βελγίου, Ιρλανδίας, Πορτογαλίας, Σλοβενίας, Λουξεμβούργου και Ελλάδας) ζήτησαν με επιστολή τους προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, να δημιουργήσει η Ένωση ένα κορονοομόλογο, για να μπορέσουν τα κράτη – μέλη της Ένωσης να αντιμετωπίσουν τις οικονομικές παρενέργειες που θα υποστούν από την πανδημία!

Ωστόσο, αυτό το αίτημα των εννέα παραπάνω κρατών – μελών της ΕΕ, το Βερολίνο το απέρριψε, θεωρώντας ότι η ΕΕ θα οδηγηθεί σε ένα πληθωριστικό νόμισμα (ευρώ)! Πρότεινε δε, στα εννέα κράτη – μέλη να οδηγηθούν στη στήριξη του ΕΜΣ (Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Στήριξης)! Δηλαδή, εμμέσως πλην σαφώς, τους προέτρεψε για υποταγή σε Μνημόνιο!

Μια γερμανική αντίληψη και λογική, του εμείς να ζήσουμε κι άσε τους άλλους να πεθάνουν! Μια τοκογλυφική αντίληψη που έχει γεμίσει χρήμα και χρυσό τις γερμανικές τράπεζες και τα δημόσια ταμεία της Γερμανίας. Μια δαιμονισμένη αντίληψη, σαν εκείνη των Ναζί και των Ες – Ες της Κατοχής. Οι οποίοι Γερμανοί, και σήμερα θεωρούν ότι είναι το επίκεντρο του κόσμου!

Όπως λοιπόν και τότε, δεν έβλεπαν οι Γερμανοί, ότι αυτές οι απάνθρωπες πρακτικές οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στο “θάνατο” της χώρας τους, έτσι και σήμερα αδυνατούν να δουν μπροστά τους, τυφλωμένοι από τον μεγαλοϊδεατισμό τους, πως η μη παροχής βοήθειας και αλληλεγγύης φέρνει το τέλος της ηγεμονικής τους κυριαρχίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

Συντρίβεται η απάνθρωπη πολιτική της Μέρκελ…

Βέβαια όλο το γερμανικό Έθνος δεν διακατέχεται από σωβινισμό και απανθρωπιά. Υπάρχουν και λογικές φωνές, οι οποίες βρίσκονται απέναντι από την παραφροσύνη της Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ! Δέχεται πανταχόθεν ισχυρούς τριγμούς της πολιτικής της η Γερμανίδα Καγκελάριος, ακόμη και από το κόμμα της, το “Χριστιανοδημοκρατικό”!

Όταν αρκετοί “Χριστιανοδημοκράτες” τάσσονται ευθέως υπέρ της εκδόσεως του κορονοομολόγου, την οποία αντίθετη θέση προς την ηγεσία του CDU την έφερε στη δημοσιότητα η μεγάλη γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine!

Όπως, στην επίσης μεγάλη εφημερίδα “Die Welt” η Γερμανίδα πρόεδρος της ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δήλωσε:

«Χρειαζόμαστε ένα σχέδιο Μάρσαλ για την Ευρώπη. Ο προϋπολογισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι αποδεκτός σε όλα τα κράτη μέλη ως εργαλείο αλληλέγγυας εξισορρόπησης και πρέπει να προσαρμοστεί ανάλογα στην κρίση του κορονοϊού»!

Όπως επίσης ισχυρίστηκε, ο επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του “Χριστιανοδημοκρατικού” κόμματος:

«…Η Ιταλία ή η Ισπανία πρέπει τώρα να πάρουν χρήματα που δεν θα χρειάζεται να τα επιστρέψουν βραχυπρόθεσμα με υψηλά επιτόκια»!

Όπως λοιπόν διαπιστώνουμε παραπάνω, η Άγκελα Μέρκελ δέχεται ισχυρές πιέσεις και εκ των έσω για την πολιτική της μη αλληλεγγύης προς κράτη – μέλη της ΕΕ που δέχονται τις μεγαλύτερες οικονομικές πιέσεις λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας!

Να απαιτηθούν οι γερμανικές αποζημιώσεις, όπως και η διαγραφή του επονείδιστου χρέους…

Σε αυτήν την περίπτωση το ευρωομόλογο (κορονοομόλογο) θα το εκδώσει η ΕΚΤ (εγγυητής), δηλαδή θα κόψει χρήμα το οποίο θα το δώσει αναλογικά με το ΑΕΠ της κάθε χώρας, αλλά και με μια ευέλικτη μοιρασιά! Το επιτόκιο μπορεί και να μην υπάρχει από την στιγμή που πριν τον θανατηφόρο ιό τα επιτόκια ήταν αρνητικά! Η υποχρέωση δε, των χωρών θα είναι να επιστρέψουν σε δόσεις τα λεφτά που θα πάρουν σε χρονικό διάστημα που θα συμφωνηθεί!

Μετά από συζήτηση με φίλο οικονομολόγο, πιστεύουμε ότι η Άγκελα Μέρκελ αντέδρασε για τους εξής λόγους:

Πρώτον, γιατί θα είναι αναγκασμένη κι εκείνη να λάβει χρήματα από το ευρωομόλογο και δεν θέλει να χρωστάει, αφού δεν έχει ανάγκη αυτό το πακέτο, και δεύτερον, γιατί δεν θέλει να ανατρέψει την φιλοσοφία ίδρυσης του ESM, όταν όλες οι χώρες είχαν συμφωνήσει στη δημιουργία του! Αφού από αυτό το ταμείο παίρνεις χρήματα, αλλά πάντα με αντιστάθμισμα οικονομικά μέτρα που πρέπει να λάβει το κάθε μέλος – κράτος της ΕΕ! Δηλαδή, αναγνώριση αποδοχής Μνημονίου!

Αλλά δυστυχώς, η Γερμανία βρίσκει και τα κάνει. Αφού όταν οι κυβερνήσεις των κρατών – μελών της ΕΕ μπορούσαν να αντιδράσουν, έκαναν τότε την πάπια, αποδεχόμενοι και καταπίνοντας αμάσητη ότι τροφή τους σέρβιρε η Καγκελάριος της Γερμανίας! Έκαναν την πάπια και σφύριζαν αδιάφορα, όταν η Γερμανία έπνιγε με τα Μνημόνια την Ελλάδα με την σκληρή – απάνθρωπη οικονομική πολιτική των Μέρκελ – Σόιμπλε! Τώρα αντιδρούν, που διαπιστώνουν πως η απάνθρωπη Μέρκελ σπρώχνει, πρωτίστως, Ιταλούς και Ισπανούς στον Καιάδα! Αφού η πολιτική της Γερμανίας ήταν πάντα, εξασφάλιση των δικών μας συμφερόντων και κανένα χέρι βοηθείας στους άλλους που πνίγονται!

Ωστόσο, το γράφω για άλλη μια φορά! Ποιος φταίει; Βεβαίως η μεγαλοψυχία της Δύσεως, η οποία το 1953 χάρισε τα πολεμικά χρέη στη Γερμανία και την βοήθησε να σταθεί στα πόδια της και η οποία σήμερα μας κουνάει ξεδιάντροπα το δάχτυλό της!

Γι΄ αυτό, είναι η σημερινή σοβούσα γερμανική κατάσταση στην Ευρώπη, η ευκαιρία ώστε να ξυπνήσει και η ελληνική πολιτική ελίτ! Να συνταχθούν όλα τα πολιτικά κόμματα στην ιστορική πλέον, παραδοχή και απαίτηση διαγραφής του επονείδιστου χρέους, που μας φόρτωσε η Άγκελα Μέρκελ και το ΔΝΤ! Να απαιτηθεί από όλα τα ελληνικά κόμματα η πληρωμή από τη Γερμανία των πολεμικών αποζημιώσεων! Αποτέλεσμα των θηριωδιών και των εγκλημάτων που διέπραξαν στην Ελλάδα οι Γερμανοί Ναζί κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, πρόγονοι της Άγκελα Μέρκελ!

Αμετανόητοι οι ανθέλληνες Γερμανοί και ΟΗΕ…

Από τη στιγμή μάλιστα, που οι Γερμανοί είναι αμετανόητα ανθέλληνες! Που ποτέ δεν έδειξαν πραγματική μεταμέλεια για τα εγκλήματά τους κατά της ανθρωπότητας, και δη κατά των Ελλήνων, στη διάρκεια της παραμονής τους στην Πατρίδα μας στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Από τη στιγμή, που τόλμησαν οι γραικύλοι, της Γνωμοδοτικής τους Επιστημονικής (;;;) Υπηρεσίας της γερμανικής Βουλής, να καταλογίσουν παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου και των Συνθηκών για την προστασία των προσφύγων και μεταναστών στην Ελλάδα, για τη στάση μας στη ωμή προκλητικότητα παραβίασης των ελληνικών συνόρων, όταν όλες οι Επιτροπές της ΕΕ στην εκεί αυτοψία άλλη δημόσια γνώμη διατύπωσαν! Τολμούν και καταγγέλλουν την ελληνική κυβέρνηση, γιατί αρνήθηκε να χορηγήσει για ένα μήνα άσυλο σε αυτούς που ήθελαν, σταλμένοι από τον Ρ. Τ. Ερντογάν και την Άγκελα Μέρκελ, να μετατρέψουν τον Έβρο μας, σε Συρία και σε Λιβύη!

Με αυτήν την κατάπτυστη γνωμοδότηση, όπλισαν το “χέρι” του άλλου ανθελληνικού Οργανισμού (ΟΗΕ) και της Ύπατης Αρμοστείας του, στη συνέχεια να καταγράψει βία και κακομεταχείριση των προσφύγων και μεταναστών στον Έβρο μας. Λένε, πως διαπίστωσαν ακόμη και νεκρούς εκεί! Όμως, σύμφωνα με μαρτυρίες προσφύγων και μεταναστών, οργανώσεων της Τουρκίας, αλλά και της Ελλάδος (;;;)!

Τόσο, μα τόσο βαθειά ήταν η έρευνά τους!

Ντροπή και μόνο ντροπή για έναν διεθνή Οργανισμό και μια ευρωπαϊκή χώρα, που θώπευσε και εξακολουθεί να θωπεύει στοργικά την εργαλειοθήκη του Τούρκου Σουλτάνου Ρ. Τ. Ερντογάν, στον στοχευμένο εποικισμό των νησιών μας με παράνομους μετανάστες!

Μποϊκοτάζ γερμανικών προϊόντων, τώρα…

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας (ΣΘΕΒ) Αχιλλέας Νταβέλης με δήλωσή του απευθύνει κάλεσμα για μποϊκοτάζ των γερμανικών προϊόντων, για να τιμωρηθεί η Γερμανία για τη στάση της στο θέμα χρηματοδότησης των ευρωπαϊκών οικονομιών για την πανδημία. Αναλυτικά ο κ. Νταβέλης αναφέρει:

«Την ώρα που ο πλανήτης μας βιώνει την υπέρτατη κρίση του 21ου αιώνα το ευρωπαϊκό ιδεώδες θα αποτελεί σύντομα παρελθόν εάν το απάνθρωπο και ανάλγητο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της Γερμανίας δεν σταθεί με ανθρωπιά, κυρίως, στο ύψος των περιστάσεων.

Οι υπεύθυνοι για τους δύο παγκόσμιους πολέμους στον κόσμο, για τις αμέτρητες θηριωδίες και το μοναδικό ολοκαύτωμα, αντί να αδράξουν την ευκαιρία που τους δίνει σήμερα ο “εφιάλτης” κορωνοϊός και να νίψουν τα ανομήματα του σκοτεινού παρελθόντος τους, επιδίδονται για πολλοστή φορά σε άλλη μία ασέλγεια κατά της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας.

Καλώ όλα τα μέλη του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, τις τοπικές Δημοτικές και Περιφερειακές αρχές καθώς και τη Γενική μας Κυβέρνηση να μποϊκοτάρουν μαζικά την αγορά γερμανικών προϊόντων και αγαθών στην Ελλάδα, μέχρι να καμφθεί η αναλγησία της γερμανικής πολιτικής ελίτ, που λειτουργεί διαχρονικά εις βάρος των Ευρωπαίων πολιτών και ειδικά σήμερα εις βάρος της επιβίωσής τους.

Ζητώ από τους συμπολίτες της Λάρισας και της Θεσσαλίας να στείλουν ηχηρό μήνυμα στους αμετανόητους της ιστορίας. Έχουμε δύναμη και θα το δείξουμε»!

Την παραπάνω πολύ σπουδαία είδηση, και με την οποία συμφωνώ, αλίευσα από ειδησεογραφική πλατφόρμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ναι, εδώ και τώρα απόλυτο μποϊκοτάζ όλων των γερμανικών προϊόντων σε όλη την ελληνική Επικράτεια!