Καθώς βαδίζουμε σε μια σταδιακή χαλάρωση των μέτρων για την επιδημία του κορωνοϊού, ήδη μεγαλώνει η αγωνία για την οικονομική επιβίωση εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων που είδαν τις επιχειρήσεις τους να καταστρέφονται, τις δουλειές τους να κλείνουν και παράλληλα η βαριά βιομηχανία μιας παρασιτικής οικονομίας, ο τουρισμός, κυριολεκτικά να ενταφιάζεται με ανεπανόρθωτο τρόπο.

Παράλληλα το δεύτερο βασικό στοιχείο της ελληνορθόδοξης ταυτότητας επλήγη σε καίριο βαθμό και αυτό έγινε βάσει προσχεδίου, καθώς για πρώτη φορά μετά από δυο περίπου χιλιάδες χρόνια απαγορεύτηκε η κορυφαία θρησκευτική εκδήλωση, το Πάσχα, ενώ το κορυφαίο μυστήριο, η Θεία Ευχαριστία, ταυτίστηκε με την…μετάδοση του θανατηφόρου ιού.

Αλλά όλα αυτά είναι «σημάδια». Θα πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε ότι δεν γίνονται έτσι αιφνίδια και θέλουμε δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, αποτελούν τον προθάλαμο για το τι θα συμβεί στη συνέχεια και κυρίως τι θα συμβεί μετά το καλοκαίρι, καθώς οι συνειδήσεις θα έχουν χαλαρώσει και η θερινή ραστώνη θα έχει αποκοιμίσει πολλά αντανακλαστικά.

Το σίγουρο πάντως είναι πως όλα θα είναι διαφορετικά από την εποχή πριν από τον κορωνοϊό.

Ήδη «διαρρέουν» πληροφορίες για όσους αναζητούν όχι την επίσημη πληροφόρηση που είχε παραπλανήσει τον κόσμο και μετά τον αιφνιδίασε με τραγικό τρόπο, ότι τα σατανικά εργαστήρια, αυτά που δημιούργησαν την μετάλλαξη του κορωνοϊού, γιατί ο ιός προϋπήρχε, πειραματίζονται σε μια νέα μορφή θανατηφόρου ιού πολύ πιο δυνατό από τον πρώτο, που στην πραγματικότητα ήταν μια προπαρασκευαστική φάση και κατά κάποιο τρόπο η πρώτη ευρείας κλίμακα δοκιμή βιολογικού πολέμου.

Η Νέα Τάξη αποφάσισε αντί να προκαλέσει παγκόσμιο πόλεμο, που δεν θα μπορούσε να τον ελέγξει απόλυτα, να βρει ένα άλλο, πιο εύκολο και πιο εκμεταλλεύσιμο τρόπο για να επιβάλλει την παγκόσμια δικτατορία.

Το πότε θα εκδηλωθεί αυτή η δεύτερη φάση προσδιορίζεται περίπου στα τέλη Οκτώβριου και αρχές Νοεμβρίου, ίσως και νωρίτερα, και ο κόσμος θα βρεθεί ήδη στην περιδίνηση μιας ανεπανάληπτης κρίσης που κανείς δεν ξέρει που θα καταλήξει.

Τώρα όλα αυτά για πολλούς μπορεί να αποτελούν μυθεύματα και συνομωσιολογίες, αλλά όπως προσγειώθηκαν ανώμαλα με την πρώτη φάση του Κορονοϊού, έτσι, όσοι εξακολουθούν ακόμα να ζουν στην ευδαιμονία της απατηλής τους ευτυχίας θα προσγειωθούν αυτή την φορά πολύ πιο ανώμαλα.

Άρα προετοιμαζόμαστε!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*Ο Νίκος χειλαδάκης είναι δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος