Πόσα χρόνια αρθρογραφώ και φέρνω στο φως της δημοσιότητας τον υβριδικό πόλεμο, που ξεκίνησε η Τουρκία κατά της Ελλάδος με την αποστολή στα νησιά μας χιλιάδων παράνομων μεταναστών, αλλοιώνοντας την σύνθεση των νησιών μας απέναντι από την Τουρκία και δημιουργώντας τουρκικούς θύλακες;

Πόσα χρόνια αρθρογραφώ και αποκαλύπτω μετά από πληροφορίες υψηλών και έγκυρων πηγών μου, πως στα νησιά μας μεταξύ όλων αυτών, των χωρίς νομιμοποιητικά έγγραφα αλλοδαπών, τα οποία θα αποδείκνυαν από πού κρατάει η σκούφια τους, υπάρχουν τζιχαντιστές και εκπαιδευμένοι κομάντος του τουρκικού στρατού, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν ως προγεφύρωμα της επιθέσεως της Τουρκίας κατά της Ελλάδος;

Μόλις προχθές άλλωστε, μετά τα ακραία γεγονότα στο Τυμπάκι της Κρήτης και στη Μόρια της Λέσβου, στο άρθρο μου “Το Τυμπάκι και η Μόρια είναι η αρχή”, μεταξύ της τρέχουσας επικαιρότητας, αναδημοσίευα απόσπασμα άρθρου μου τεσσάρων ετών πριν (Η Λέσβος μάνα “καίγεται”), όπου απεκάλυπτα το σατανικό σχέδιο των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών στην Κρήτη και την Λέσβο!

Αλλά στου κωφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα! Αφού τόσο η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όσο και η κυβέρνηση της ΝΔ, ήταν και είναι χαμένες στο αφήγημα περί “μεταναστών” και “προσφύγων”! Μη μπορώντας, και χωρίς να έχουν (αυτό φαίνεται εκ του αποτελέσματος) την πρέπουσα βοήθεια από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (ΕΥΠ) της Πατρίδος μας, να βγάλουν την “τσίμπλα από το μάτι”, που επισταμένως τους τοποθέτησαν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η Γερμανία!

Αλλά από κοντά βρίσκονται και τα Συστημικά Μέσα της παραπληροφόρησης, τα οποία επί σειρά ετών διαστρεβλώνουν την πραγματική είδηση, μεταφέροντας ως χαρτοπόλεμο τα face news που εξυπηρετούσαν τα αφεντικά τους, τα οποία έπαιζαν και παίζουν άριστα τα παιχνίδια της εκάστοτε Εξουσίας!

Σήμερα λοιπόν, αυτά τα ΜΜΕ (κυρίως τηλεοπτικοί σταθμοί), που ο Τούρκος είναι στην “αυλή” μας, ανακαλύπτουν ξαφνικά έναν υβριδικό πόλεμο της Τουρκίας κατά της Ελλάδος! Ανακαλύπτουν ότι τα γεγονότα σε Τυμπάκι και Μόρια ενδεχομένως να είναι προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας μας! Ανακαλύπτουν ξαφνικά, πως μπορεί όλες αυτές οι φωτιές σε όλη την Ελλάδα να είναι προϊόν δολιοφθοράς ξένου παράγοντα!

Ανακαλύπτουν περιέργως με μεγάλη καθυστέρηση, ότι το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ και η Γερμανία ακολουθούν στην κλιμακούμενη κρίση στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο, φιλοτουρκική πολιτική, εξυπηρετούσα τα οικονομικά τους συμφέροντα!

Πότε θα ξυπνήσει το πολιτικό μας Σύστημα;

Πιστεύουμε η ανακοίνωση, που έβγαλε προ τριών 24ώρων ο Πρόεδρος του Ελληνικού Παραρτήματος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ κ. Jonathan Κωνσταντίνου, θα φτάσει σε αυτιά και μάτια ερμητικά κλειστά της Εξουσίας:

«Από διαρκείς ενημερώσεις που έχουμε από μέλη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ στην Λέσβο που απασχολούνται σε γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες στην νήσο, διαπιστώθηκε ότι χθες 9-10-2020 ένας αριθμός περίπου 1000-1200 τζιχαντιστών έχουν ήδη διασπαρεί στα ορεινά συγκροτήματα της νήσου Λέσβου, οπλισμένοι με αυτοσχέδια όπλα και εμπρηστικούς μηχανισμούς, σκοπεύουν να γενικεύσουν τον εμπρησμό της Νήσου Λέσβου και σε περιοχές που δεν γειτνιάζουν με τον καταυλισμό μεταναστών της Μόριας, τον οποίον έκαψαν για δεύτερη φορά προχθές, 8-10-2020.

Οι μετανάστες αυτοί είναι νέοι, σε εξαιρετική φυσική κατάσταση, ετοιμοπόλεμοι και λαμβάνουν οδηγίες και συντονισμό μέσω των κινητών τους τηλεφώνων, μέσω δε εφαρμογών GPS γνωρίζουν το ακριβές στίγμα τους και μπορούν να δέχονται ακριβείς διαταγές κρούσης, αλλά και να ενημερώνουν τους καθοδηγητές τους εκτός συνόρων Ελληνικής επικράτειας. Μάλιστα στις τάξεις τους υπάρχουν και δεκάδες Al Tanzim – Al Has, δηλαδή η ανώτερη βαθμίδα της ιεραρχίας των εκτελεστών (assasini) της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, οι οποίοι έχουν τεράστια εμπειρία σε συνθήκες ανορθόδοξου πολέμου.

Συνιστούμε κατ’ ελάχιστον και άμεσα να επιβληθεί στις επίμαχες περιοχές άμεση διακοπή συνδέσεων δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, να αποσταλεί Στρατός και Εθνοφυλακή και με την συνδρομή των τοπικών κοινωνιών που γνωρίζουν την περιοχή προκειμένου να εξουδετερωθούν άμεσα και αστραπιαία οι παραστρατιωτικές αυτές ομάδες που έχουν ως στόχο, εγκαταστάσεις υποδομών, στρατιωτικές εγκαταστάσεις και άσκηση ψυχολογικού πολέμου.

Οι ΕΔ πρέπει και με την χρήση θερμικών καμερών την νύχτα ειδικά απόψε, για να αποτρέψουν το άμεσο και επικείμενο μπαράζ δολιοφθορών που αναμένεται. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, μιας και φρονούμε ότι πρόκειται για το δεύτερο τμήμα του σχεδίου αντιπερισπασμού της Τουρκίας έναντι της Ελλάδας, ως έχουμε αναλύσει σε προηγούμενή μας προειδοποίηση.»!

Φόβος και τρόμος του Ερντογάν, ο Μακρόν…

Σήμερα στα μάτια όλων των Ελλήνων, ή τουλάχιστον όλων, η φιλότουρκη πολιτική των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της Γερμανίας έχει αποκαλυφθεί. Ο εξευτελισμός τους παρουσιάζεται μεγαλοτρόπως από πολλά Μέσα σε όλον τον κόσμο. Αφού αναδεικνύεται η υποστήριξή τους στον ταραχοποιό Τούρκο, στον καταπατητή κάθε έννοιας δικαίου βάρβαρο Ρ. Τ. Ερντογάν, που με τις δικές τους πλάτες, της ουδέτερης θέσεώς τους, αυτοσαρκάζεται πως είναι ο ηγέτης της νέας Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, απειλώντας τον Πλανήτη με Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Αυτήν την ύστατη ώρα προέβαλε η ηγετική μορφή του Γάλλου Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν. Ο οποίος διαβλέποντας τα σατανικά σχέδια των ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Γερμανίας, που θα κουρέλιαζαν και θα περιθωριοποιούσαν την ισχύ της Γαλλίας στην ΝΑ Μεσόγειο και την Μέση Ανατολή, συντάχθηκε απριόρι με την Ελλάδα και την Κύπρο!

Δεν τον περίμεναν τον Εμανουέλ Μακρόν, τόσο θαρραλέο και τόσο αποφασιστικό! Τόσο θρασύ θα έλεγα καλύτερα!

Έτσι γίνεται ο Εμανουέλ Μακρόν ο ηγέτης της Ευρώπης! Όλα τα γεγονότα προς εκεί οδηγούν. Με την πρόσφατη συνάντηση Μακρόν – Μέρκελ στην Τουλούζη, στο καλοκαιρινό θέρετρο των Γάλλων Προέδρων, όπου αναγκάστηκε εκ των πραγμάτων να πάει η θρασύτατη Καγκελάριος της Γερμανίας, και στην οποία αναγκάστηκε να αναγνωρίσει ευθέως (για πρώτη φορά) το δίκαιο της Ελλάδος και της Κύπρου, που πηγάζει από το Διεθνές Δίκαιο και κατηγόρησε την Τουρκία ως υποκινητή της κλιμάκωσης της έντασης στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο!

Με την προχθεσινή μάζωξη των ηγετών των χωρών της ΕΕ του Νότου, όπου ο Γάλλος Πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν τους υποδέχθηκε στην πόλη Αζαξιό της Κορσικής, για την Ευρώ-μεσογειακή Σύνοδο (MED7), και στην οποία έσυρε Ισπανία, Ιταλία και Μάλτα, ώστε να υποστηρίξουν τις δικές του θέσεις υπέρ της Ελλάδος και της Κύπρου και κατά της παραβατικότητας της Τουρκίας!

Με την ανυποχώρητη θέση του, στην πολιτική των “ίσων αποστάσεων” του ΝΑΤΟ για τα μέλη του, και την δημιουργηθείσα κόντρα του με τον φιλότουρκο Γραμματέα του ΝΑΤΟ Γιενς Στόλτενμπεργκ!

Στην θωράκιση των Ελληνικών Ενόπλων δυνάμεων με αεροπλάνα, φρεγάτες και πολεμικό εξοπλισμό! Που επί της εποχής της Μνημονιακής Ελλάδος, επιλήσμονες πολιτικοί και στρατιωτικοί είχαν αφήσει την Πατρίδα απροστάτευτη!

Με τον φόβο και τον τρόμο που έχει προκαλέσει στον Τούρκο Σουλτάνο, ο οποίος εκλιπαρεί τον Ντόναλντ Τραμπ και την Άγκελα Μέρκελ, ώστε να πείσουν τον Εμανουέλ Μακρόν να μην αφήσει το αεροπλανοφόρο – ελικοπτεροφόρο “Σάρλ ντε Γκώλ” (Charles de Gaulle), ναυαρχίδα του γαλλικού ναυτικού, να πλεύσει στην Ανατολική Μεσόγειο!

Η Τουρκία – τολμώ να πω – εάν δεν υπήρχε η Γαλλία του Εμανουέλ Μακρόν, θα είχε ήδη επιτεθεί στην Ελλάδα, όπως άλλωστε έπραξε και το 1974 στην Κύπρο!

Παναγιωτόπουλος – Φλώρος, μια σχέση – συνεργασία μπετόν – αρμέ…

Πολλές φορές σε πρόσφατα άρθρα μου εξήρα την οργάνωση, την τόλμη και την αποφασιστικότητα, που επέδειξαν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας, και στην θρασύτατη τουρκική επίθεση τον Μάρτιο στον Έβρο, αλλά και στην κρίση προ ημερών στο Αιγαίο μας!

Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας, που ευτυχούν και έχουν ως Α΄ ΓΕΕΘΑ τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και τους: Αντιστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση (ΓΕΣ), Αντιπτέραρχο Γεώργιο Μπλιούμη (ΓΕΑ) και Αντιναύαρχο Στυλιανό Πετράκη (ΓΕΝ)! Μια στρατιωτική ηγεσία, η καλύτερη στα χρόνια της Μεταπολίτευσης! Μια ηγεσία που στην κρίση του Αιγαίου, “κλείδωσε” αστραπιαία το ελληνικό αρχιπέλαγος, και έτρεψε σε φυγή τον Τούρκο, αποδιοργανώνοντας τα σατανικά του σχέδια! Γιατί αυτοί οι στρατιωτικοί είναι γαλουχημένοι με τον πατριωτισμό και εκπαιδευμένοι με τα κατορθώματα των ηρώων του ΄21, που κατατρόπωσαν τους Πασάδες και τους Μπέηδες της Τουρκίας!

Ένοπλες Δυνάμεις, που οφείλω να το επαναλάβω, πως έχουν την τύχη, όπως και η Πατρίδα, να έχουν ως πολιτική προϊσταμένη αρχή τον Υπουργό Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Αλκιβιάδη Στεφανή!

Ναι τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, που παρ΄ ότι στις εκλογές του Ιουλίου 2019 ήταν η 7η φορά που εκλέχθηκε Βουλευτής Καβάλας, που παρ΄ ότι στην κυβέρνηση Αντώνη Σαμαρά διετέλεσε Υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, εν τούτοις η Πατρίδα είχε την τύχη να τον έχει σήμερα Υπουργό Ενικής Άμυνας! Στον οποίο πιστώνεται το μεγαλύτερο μερίδιο της άριστης συνεργασίας με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδος! Στον οποίο πιστώνεται το μεγαλύτερο μερίδιο των συμφωνιών του εξοπλιστικού προγράμματος του Στρατεύματος της Χώρας μας!

Νυν υπέρ πάντων αγών”…

Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδος μας, του χθες, του σήμερα και του αύριο… Που περιμένουν να ανταποκριθούν στο κάλεσμα της Πατρίδος κατά του βάρβαρου εχθρού!

Και αντί άλλων λόγων σας παραθέτω παρακάτω ένα μικρό απόσπασμα, από το βιβλίο “Οι μεγαλύτερες μάχες του αρχαίου Ελληνικού κόσμου”:

«Όλα είναι έτοιμα. Οι κωπηλάτες, οι ναύτες και οι οπλισμένοι πεζοναύτες (“επιβάτες”) παίρνουν τις θέσεις τους στις τριήρεις. Θα συγκρουσθούν με τον Ξέρξη, ο καθένας για την ιδιαίτερη πατρίδα του, αλλά, χωρίς ίσως να το συνειδητοποιούν, και για την ελευθερία ολόκληρης της Ελλάδας και της Ευρώπης. Στα κουπιά, στα δόρατα και στα τόξα των Σαλαμινομάχων έχουν εναποθέσει ο ελεύθερος άνθρωπος και ο μετέπειτα δυτικός πολιτισμός την ίδια του την ύπαρξη. Αυτό το φθινοπωρινό του 480 π. Χ., η ελευθερία αντιπαλεύει με την δουλοπρέπεια, η λογική με το μοναρχικό θέσφατο, η θέληση ανεξάρτητων πολλών με το πρόσταγμα του δήθεν θεόσταλτου ενός, το φως με το σκοτάδι. Στο αιώνιο αυτό πρωινό, καθώς τα ελληνικά κουπιά σκίζουν τα νερά, ο χρόνος σταματάει κι ο ελεύθερος άνθρωπος της κάθε εποχής κρατάει την αναπνοή του, εναποθέτοντας τις ελπίδες του για ανεξαρτησία στην αδάμαστη ελληνική ψυχή. Οι επιστήμες, ο πολιτικός λόγος, η φιλοσοφία, το θέατρο και οι τέχνες, ο αθλητισμός και όλες οι αξίες του Δυτικού Πολιτισμού, όπως τον γνωρίζουμε και τον ζούμε, μάλλον ανυποψίαστα σήμερα, θα αναμετρηθούν μια κι έξω με τον ανατολίτικο σκοταδισμό, στην υδάτινη κονίστρα των στενών της Σαλαμίνας.

Οι στιγμές είναι μοναδικές, ηρωικές, παντοτινές. Καθώς οι σάλπιγγες ηχούν, οι ελληνικές τριήρεις εφορμούν πρώτες και ο παιάνας που τραγουδούν οι Έλληνες και μας χαρίζει ο Αισχύλος στους “Πέρσες”, αντηχεί στο σήμερα από τα βάθη των αιώνων, πιο επίκαιρος από ποτέ:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Ω παίδες Ελλήνων, είτε, ελευθερούτε πατρίδ΄ ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων. Νυν υπέρ πάντων αγών!