Οι πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ είναι ραγδαίες και φυσικά δεν μπορεί παρά να ανησυχούν τον κάθε νοήμονα άνθρωπο σε αυτόν τον πλανήτη, που δεν εξουσιάζεται από πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα!

Όπως “εξουσιάζεται” ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεχόμενος την επιθυμία Εξουσίας του “βαθέως” κράτους των ΗΠΑ και των ΜΜΕ της πατρίδος μας, που ως γνωστόν Θεό τους έχουν το χρήμα και οι/τα οποίοι/α ανακήρυξαν Πρόεδρο τον Δημοκρατικό υποψήφιο Τζο Μπάιντεν, πριν από την επίσημη ανακήρυξή του σύμφωνα με το αμερικανικό Σύνταγμα! Και τα οποία σήμερα ΜΜΕ, τηρούν μια περίεργη “σιγή ασυρμάτου” για όσα συμβαίνουν στην Αμερική από τις 3 Νοεμβρίου και εντεύθεν!

Προσπάθεια ανατροπής του Προέδρου Τραμπ, αρχικά, και στη συνέχεια μεθοδευμένη νοθεία…

Από αυτό το βήμα σας είχα ενημερώσει, πως ο Πρόεδρος Τραμπ αμφισβητεί το εκλογικό αποτέλεσμα της 3ης Νοεμβρίου 2020 και δεν παραδίδει την Εξουσία στον Τζο Μπάιντεν!

Αφού ήταν πεπεισμένος, πως αρχικά το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ (Μπους, Κλίντον, Ομπάμα, Μπάιντεν) του κήρυξε έναν “εμφύλιο” πόλεμο μέσα στην χώρα, πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου, με αφορμή την ατυχή δολοφονία από αστυνομικούς της Μινεάπολης, του έγχρωμου Αμερικανού πολίτη Τζορτζ Φλόιντ, προκειμένου να τον ανατρέψει!

Δημιουργώντας μια έκρυθμη – πολεμική κατάσταση, κυρίως σε Πολιτείες των ΗΠΑ με κυβερνήτες “Δημοκρατικούς”!

Αλλά αφού στο “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ δεν βγήκε ο “εμφύλιος πόλεμος” για την ανατροπή του Προέδρου Τραμπ, έπαιξε εκείνο, το τελευταίο χαρτί του, το χαρτί δηλαδή της επιστολικής ψήφου ως αποτέλεσμα της επιδημίας του κορωνοϊού!

Όπου κατά γενική ομολογία παρατηρήθηκε εκτεταμένη νοθεία ψηφοδελτίων! Άλλων πριν κλείσουν οι κάλπες, αλλά και η συνεχής άφιξη σάκων με ψηφοδέλτια μετά το πέρας της ολοκλήρωσης της ψηφοφορίας!

Μεθόδευση που χρησιμοποίησε το “βαθύ κράτος”, από τη στιγμή που γνώριζε, πως ο Πρόεδρος Τραμπ είχε σαφές προβάδισμα για την επανεκλογή του!

Γι΄ αυτό φρόντισε, πριν ανακηρυχθεί επίσημα και όπως προβλέπει το αμερικανικό Σύνταγμα νικητής ο Τζο Μπάιντεν, να τον ανακηρύξει εκείνο (“το βαθύ κράτος”) ως “νικητή” και Πρόεδρο των ΗΠΑ, από την επομένη της 3ης Νοεμβρίου, διά μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ των ΗΠΑ, αλλά και εκείνων των ελεγχόμενων πολιτικών κυβερνήσεων (που βιαστικά απέστειλαν συγχαρητήρια στον Τζο Μπάιντεν για την “εκλογή” του) και των ΜΜΕ τους ανά τον Κόσμο (όπως στην Ελλάδα)!

Στην συνέχεια βέβαια και μόλις προ ολίγων ημερών το “Σώμα των Εκλεκτόρων” των ΗΠΑ περιέργως πως, ανακοίνωσε την εκλογή στην Προεδρία των ΗΠΑ του “Δημοκρατικού” υποψηφίου Τζο Μπάιντεν!

Μια εκλογή που ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμ εξακολουθεί να αμφισβητεί, επιμένοντας σε νομικές διεκδικήσεις που θα αλλάξουν, όπως ισχυρίζεται, το αποτέλεσμα των εκλογών!

Περίεργες κατά πολλούς, αλλά διόλου τυχαίες κατ΄ άλλους, αποφάσεις του Ντόναλντ Τραμπ…

Όμως, σε αυτό το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου 2020, ο Πρόεδρος Τραμπ προχώρησε σε περίεργες, αλλά και σε διόλου τυχαίες κινήσεις, που δημιούργησαν μεγάλο προβληματισμό στους “Δημοκρατικούς” και έχουν στην πρίζα όλο τον πλανήτη!

Πιο χαρακτηριστικά, στις 9 Νοεμβρίου 2020 απέλυσε τον Υπουργό Αμύνης των ΗΠΑ Μαρκ Έσπερ αμέσως μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Αμερικανικό Πεντάγωνο υπό την προεδρία του! Μια καθαίρεση που ανακοινώθηκε στα γρήγορα μέσω Twitter από τον Αμερικανό Πρόεδρο και ο οποίος έγραψε:

«Ο Μαρκ Έσπερ τελείωσε! Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι χρέη υπουργού Άμυνας θα εκτελεί από αυτή την ώρα ο Κρίστοφερ Μίλερ, ο αξιοσέβαστος επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Αντιτρομοκρατίας»!

Και μου επισημάνθηκε ιδιαίτερα από αμερικανική πηγή μου, ότι θα πρέπει να σταθούμε με προσοχή σε αυτήν την τοποθέτηση – αντικατάσταση, ενός ανδρός δηλαδή, που κατά το παρελθόν διαχειριζόταν ζητήματα τρομοκρατίας!

Όπως επίσης μου επισημάνθηκε, ότι η καρατόμηση του πρώην (πλέον) Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ Μαρκ Έσπερ, έγινε γιατί ήταν αντίθετος στην κάθοδο του στρατού στο δρόμο, εξ αφορμής της εκτεταμένης νοθείας των εκλογών και της παραβίασης του αμερικανικού Συντάγματος!

Όπως είχε αρνηθεί την κάθοδο του στρατού και είχε εισακουστεί τότε – υποστηριζόμενος και από άλλους αξιωματούχους – η άποψή του (του Μαρκ Έσπερ) σε επίσης ευρεία σύσκεψη στο Πεντάγωνο, που είχε γίνει λίγες ημέρες μετά την αρχή των ακραίων γεγονότων (κυρίως) σε Δημοκρατικές Πολιτείες, της δολοφονίας του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ!

Η δεύτερη κίνηση του Προέδρου Τραμπ και στην οποία μου επεσήμαναν οι πηγές μου ότι πρέπει επίσης να σταθούμε ιδιαίτερα, είναι ο χρόνος που επέλεξε ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ να απονείμει χάρη στον πρώην Σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ Μάικλ Φλιν!

Αφού αυτή η χάρη δόθηκε εν μέσω της εκλογικής “πανδημίας” και του ισχυρισμού περί “βίας” και νοθείας των εκλογών της 3ης Νοεμβρίου 2020!

Ως γνωστόν, ο Μάικ Φλιν είχε ομολογήσει ενοχή για ψευδορκία στο FBI κατά τη διάρκεια των ερευνών για ανάμιξη της Ρωσίας στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Γι΄ αυτήν την απονομή χάριτος ο Πρόεδρος Τραμπ έγραψε στο Twitter και με μια δόση σαρκασμού:

«Με μεγάλη μου τιμή ανακοινώσω ότι χορηγήθηκε πλήρης απαλλαγή στον Στρατηγό Μάικλ Φλιν. Συγχαρητήρια στον Στρατηγό Φλιν και στην υπέροχη οικογένειά του, γνωρίζω ότι θα περάσετε πλέον μια πραγματικά υπέροχη Ημέρα Ευχαριστιών!»!

Τέλος, θα πρέπει να επισημανθεί η αιφνίδια “παραίτηση” από τον Πρόεδρο Τραμπ, του Υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, Μπιλ Μπαρ, ο οποίος είχε υποστεί σφοδρές επικρίσεις εκ μέρους του Ντόναλντ Τραμπ, διότι δεν κατήγγειλε και δεν ερεύνησε τη “μαζική νοθεία” tτων εκλογών στις ΗΠΑ!

Γι΄ αυτήν την αποπομπή, ο Ντόναλντ Τραμπ αρκέστηκε να πει μέσω του Twitter, σαρκαζόμενος πάλι, πως:

“Ο Μπιλ έφυγε πριν από τα Χριστούγεννα για να περάσει τις γιορτές με την οικογένειά του”!

Έτσι είναι σίγουρο, ότι η στόχευση του Προέδρου Τραμπ στα Υπουργεία Άμυνας και Δικαιοσύνης, καθώς και η επαναφορά του Μάικλ Φλιν στον Λευκό Οίκο δεν είναι διόλου τυχαίες κινήσεις!

Αφού γνώστες των αμερικανικών δεδομένων, μας λέγουν ότι ο Πρόεδρος Τραμπ ελέγχει απόλυτα αυτήν την στιγμή τον στρατό και η αντικατάσταση του Υπουργού Δικαιοσύνης αποβλέπει στην αποκοπή του “βαθέως κράτους” από αυτήν!

Είναι πράγματι ραγδαίες οι εξελίξεις στις ΗΠΑ…

Αφού όπως με ενημερώνει εξέχουσα πηγή μου, στις 21 Δεκεμβρίου 2020 στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Αμερικανικό Πεντάγωνο, υπό την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ και στην οποία συμμετείχαν ο ΥΕΘΑ, ο Α΄ ΓΕΕΘΑ, ο Υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας και ο Αρχηγός Εθνικής Ασφάλειας, με αντικείμενο την αξιολόγηση των εξελίξεων που ακολούθησαν του εκλογικού αποτελέσματος της 3ης Νοεμβρίου 2020, προτάθηκε πάλι στον Πρόεδρο Τραμπ η επιβολή στρατιωτικού νόμου, από τη στιγμή που πλέον είναι καραμπινάτη η νοθεία των εκλογών υπέρ του Τζο Μπάιντεν, υποψηφίου των “Δημοκρατικών”! Μου λέγουν επίσης, ότι ο Πρόεδρος Τραμπ είπε πως πρώτα θα εξαντλήσει όλα τα μέσα αποκάλυψης της νοθείας και εφ΄ όσον αυτά δεν αποδώσουν, τότε θα σκεφτεί και θα αποφασίσει! Από τη στιγμή που ο Πρόεδρος Τραμπ περιμένει ότι το Συνταγματικό Δικαστήριο των ΗΠΑ θα αποφανθεί θετικά στις προσφυγές των “Ρεπουμπλικάνων”! Αλλά η πληροφορία που μας δόθηκε, είναι ότι το Συνταγματικό Δικαστήριο θα βγάλει απόφαση στις 8 Ιανουαρίου 2020! Μια καθυστέρηση, που από το περιβάλλον του Προέδρου Τραμπ, την θεωρούν κακόβουλη!

Αφού στις 6 Ιανουαρίου το κόμμα των “Ρεπουμπλικάνων” είναι αποφασισμένο να επέμβει και να ζητήσει να ψηφίσουν ένας εκλέκτορας από κάθε Αμερικανική Πολιτεία! Όπου ο Πρόεδρος Τραμπ, από τις ψήφους των 31 Πολιτειών που είχε μέχρι πρότινος, έφτασε σήμερα να έχει 39! Με τον Τζο Μπάιντεν να έχει τις υπόλοιπες 12!

Αυτά τα παραπάνω, θα φανεί κατά πόσο επιβεβαιώνονται από τις εξελίξεις των επομένων ημερών!

Μυστήρια εξέλιξη με τον Αντιπρόεδρο Μάικ Πενς…

Μπροστά λοιπόν στην καταιγίδα εξελίξεων στις ΗΠΑ, δεν ήταν δυνατόν να αγνοήσουμε την γνώμη του δημοσιογράφου ερευνητή του LA κυρίου Γιάννη Κουντούρη!

Ο οποίος έφερε στο φως της δημοσιότητας, πως ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Μάικ Πενς δεν είναι διατιθέμενος να αντιστρέψει το αποτέλεσμα των εκλογών (μέσω εκλεκτόρων) που δίνει την νίκη στους “Δημοκρατικούς”!

Δηλαδή άλλη μια μαχαιριά εκ των έσω κατά του Προέδρου Τραμπ; Δηλαδή από το ίδιο το “Ρεπουμπλικανικό κόμμα”; Που αποδεικνύει πόσο βαθιές ρίζες έχει το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ και στο “Ρεπουμπλικανικό” κόμμα;

Όταν μάλιστα ο κ. Γιάννης Κουντούρης ισχυριζόταν προ ολίγων ημερών, πως μετά από αυτήν την κίνηση άδειασμα του Προέδρου Τραμπ, από τον Αντιπρόεδρό του, ο Μάικ Πενς θα συνταξιοδοτείτο πολιτικά και θα κατέφευγε για “ξεκούραση” στο Ισραήλ; Προκειμένου να μην αντιμετωπίσει την οργή των Αμερικανών που σε μεγάλη διαδήλωση θα διατρανώσουν την πίστη τους στον Τραμπ την 6η Ιανουαρίου 2021, ημέρα των Θεοφανίων για την Ορθοδοξία μας;

Ωστόσο, στην συνέχεια, αμέσως την επομένη ημέρα, από τον κ. Γιάννη Κουντούρη δημοσιεύεται ανατροπή των δεδομένων για μια ακόμη φορά!

Αφού όπως μας ενημερώνει και σύμφωνα με το μεγάλο σάιτ των ΗΠΑ TheGatewayPundit.com, με τίτλο “Έκτακτο: Ακυρώθηκε το ταξίδι του Μάικ Πενς στο Ισραήλ στις 6 Ιανουαρίου 2021”!

Διαβάζοντας τα παρακάτω:

«Ο Αντιπρόεδρος Mike Pence δεν έχει ταξιδέψει στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια της εκλογικής εκστρατείας από την αρχή του ιού της Κίνας. Στις 6 Ιανουαρίου, μετά την επίβλεψη της αναγγελίας του νικητή των εκλογών του 2020, ο Μάικ Πενς είχε προγραμματίσει να πετάξει αμέσως στο Ισραήλ!

Και όπως ανέφερε τη Δευτέρα και το NBC New York, μετά την ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου των ΗΠΑ στις 6 Ιανουαρίου ο VP Pence θα ταξιδέψει στο εξωτερικό!

Λοιπόν, αυτό το ταξίδι τελικά ακυρώθηκε. Πρόκειται για μια τεράστια εξέλιξη και έρχεται την στιγμή που ο γερουσιαστής Josh Hawley ανακοίνωσε ότι θα αντιταχθεί στη διαδικασία πιστοποίησης των ψήφων του Σώματος των Εκλεκτόρων στις 6 Ιανουαρίου!

Αλλά και οι Times του Ισραήλ ανέφεραν:

«Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ σχεδίαζε πολυήμερη στάση στο κράτος του Ισραήλ! Μια προγραμματισμένη επίσκεψη στο Ισραήλ από τον Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς και το οποίο αναβλήθηκε λίγο πριν την άφιξή του, όπως επιβεβαίωσε η Πρεσβεία των ΗΠΑ την Τετάρτη! Πάντως δεν δόθηκε καμία εξήγηση για την ακύρωση, η οποία αναφέρθηκε για πρώτη φορά από τον ιστότοπο ειδήσεων Ynet»!

Το ζητούμενο λοιπόν στην προκειμένη περίπτωση είναι, τι ακριβώς μεσολάβησε; Αναγκάστηκε ο Μάικ Πενς να αναβάλλει τη “δραπέτευσή του” από τις ΗΠΑ;

Μήπως επειδή, όπως λέγουν πηγές μας, τον “κρατάνε” γερά κάποιοι γενναίοι και έντιμοι Ρεπουμπλικάνοι Γερουσιαστές του Κογκρέσου, που κατά τη διαδικασία πιστοποίησης των εκλεκτόρων στις 6 Ιανουαρίου 2021 θα ταχτεί τελικά υπέρ του αποτελέσματος εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ;

Οψόμεθα!

Η παραπληροφόρηση των ΜΜΕ…

Βέβαια, ενώ όλα αυτά τα συνταρακτικά συμβαίνουν στις ΗΠΑ, που θα έχουν αντίκτυπο σε όλο τον Πλανήτη, τα εδώ ΜΜΕ διά της σιωπής τους στοχεύουν στην μη ενημέρωση του ελληνικού λαού! Όλα αυτά όμως μέχρι χθες!

Αφού ξαφνικά αυτήν την εβδομάδα, προφανώς από μεγάλη ανησυχία μήπως και ανατραπούν τα σχέδια της Παγκοσμιοποίησης που εξυπηρετούν την εργοδοσία τους, ανακάλυψαν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει με τις μεγάλες διαδηλώσεις στην Αμερική στις 6 Ιανουαρίου 2021, να προκαλέσει επεισόδια σε μια ύστατη προσπάθειά του, ώστε να ασκήσει πίεση στο Κογκρέσο για να μην επικυρώσει την νίκη του Τζο Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές! Όταν στους χιλιάδες υποστηρικτές του Προέδρου των ΗΠΑ – όπως ισχυρίζονται – αναμένεται να συμμετέχουν στη διαδήλωση στην Ουάσιγκτον και ακροδεξιές οργανώσεις, όπως η οργάνωση Proud Boys!

Αλλά η ίδια ευαισθησία από τα ελληνικά ΜΜΕ δεν επιδείχτηκε κατά το πρόσφατο παρελθόν, όταν στις καταστροφικές συντονισμένες διαδηλώσεις υπέρ του δολοφονηθέντος Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ πρωτοστατούσαν, το κίνημα των Antifa, το οποίο είναι υπέρ της άμεσης μορφής δράσης και που βρίσκεται ιδεολογικά στις παρυφές του κομμουνισμού με αναρχικό υπόβαθρο! Αλλά και οι Black Lives Matter (BLM), δηλαδή, το πολιτικοκοινωνικό κίνημα που υποστηρίζει τη βίαιη πολιτική ανυπακοή!

Αλλά τα Συστημικά ελληνικά ΜΜΕ ανακάλυψαν εσχάτως, ότι ο Ντόναλντ Τραμπ τα βάζει και με στελέχη του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, από τη στιγμή που αυτά δεν αναγνωρίζουν πως έγινε νοθεία στις εκλογές!

Χωρίς όμως να σημειώνουν και την παραμικρή πιθανότητα – όπως έντονα διαρρέεται στην αμερικανική κοινωνία – χρηματισμού τους από το “βαθύ κράτος” των ΗΠΑ!

Αλλά για όλα τα παραπάνω, όπως λέγει ο λαός μας: “Κυριακή, κοντή γιορτή”!

Επί του πιεστηρίου…

Την ώρα που έγραφα το παρόν κείμενο, μου έφτασε η παρακάτω πληροφορία από εξέχουσα πηγή μου από αραβική χώρα, που διατηρεί καλή σχέση με την ρωσική πλευρά!

Μου εκμυστηρεύτηκε λοιπόν, ότι οι Ρώσοι λένε πως Πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι ο Τζο Μπάιντεν! Γι΄ αυτό τον αναγνώρισε ο Βλαδίμηρος Πούτιν!

Βέβαια γνωρίζουν ότι η νοθεία ήταν εκτεταμένη εις βάρος του Τραμπ, αλλά δεν έτυχε ο Πρόεδρος Τραμπ της βοήθειας των δικαστών των αμερικανικών Πολιτειών!

Αυτή η εξέλιξη – σύμφωνα με την πηγή μου – θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στα Βαλκάνια! Θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις στο Ισραήλ με το πιθανό “φάγωμα” του Μπέντζαμιν Νετανιάχου και η Τουρκία θα εισέλθει στον αγωγό φυσικού αερίου της Ανατολικής Μεσογείου East Med!

Οι σχέσεις της Ρωσίας με τις ΗΠΑ θα επιδεινωθούν στο ζήτημα της Συρίας, της Κριμαίας, των Βαλτικών χωρών, της Λιβύης κλπ.

Το Ισλάμ επί προεδρίας Τζο Μπάιντεν θα προωθηθεί και θα μεθοδευτεί η ανατροπή στην Αίγυπτο του Στρατηγού και Προέδρου της (συμμάχου της Ελλάδος) Αμπντέλ αλ Σίσι!

Παράλληλα θα υπονομευτούν οι Συμφωνίες των Αραβικών Εμιράτων με το Ισραήλ, μετά την εξουδετέρωση του Νετανιάχου! Όπως επίσης θα “σπάσει” η νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ του “βαθέως” κράτους, το εμπάργκο όπλων που επέβαλε η κυβέρνηση Τραμπ κατά της Τουρκίας!

Αυτά ακούν πολλοί επαΐοντες και έχοντες νουν και γι΄ αυτό είναι υπέρ μιας νέας τετραετίας Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά ταύτα επανέρχομαι! Καλή χρόνιά, ευλογημένη χρονιά!