Οθωμανική κατάντια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πολιτική του Μητσοτάκη να αναζητά διαμεσολαβητές για να συνομιλήσει με τον ψευτοσουλτάνο της γείτονος χώρας, και, εθνική μειοδοσία είναι η αποδοχή της συζήτησης περί «θαλάσσιων ζωνών» που θα επιτρέψει να γίνει πολυθεματική η ατζέντα των διερευνητικών επαφών ή να χρεωθεί η Ελλάδα το διπλωματικό αδιέξοδο.

Οι ευθείες βολές εναντίον της ακολουθούμενης κυβερνητικής πολιτικής, και, του Πρωθυπουργού προσωπικά στα εθνικά θέματα εν μέσω πανδημίας που σπέρνει τους σπόρους για περισσότερη κοινωνική αναταραχή το 2021, δημιουργεί δεύτερες σκέψεις στο ΜΑΞΙΜΟΥ , για την πρόωρη διενέργεια εκλογών, με αιτιολογία την εκ των προτέρων έγκριση της πιθανολογούμενης συμφωνίας με την Τουρκία.

Επί του παρόντος φαίνεται πως κερδίζει έδαφος η σκέψη να προχωρήσει μόνη της η κυβέρνηση στην «ολική» συμφωνία με την Τουρκία και μετά να τη θέσει σε δημοψήφισμα.
Όσοι συντάσσονται με αυτήν την επιλογή μνημονεύουν το ανάλογο που συνέβη στην Κύπρο με το σχέδιο Ανάν.

Στο Μαξίμου πιστεύουν ότι μόνον έτσι μπορεί ο Μητσοτάκης να αποποιηθεί των προσωπικών ευθυνών και την διαθρυλούμενη διάσπαση του κόμματος.

Οι «επιτελάρχες του επιτελικού κράτους» και από κοντά όλα τα απολειφάδια του σημιτικού διεφθαρμένου συστήματος, αθροίζουν αυθαίρετα τους ψηφοφόρους του ΚΙΝΑΛ της αριστεράς & της κεντροαριστεράς και σε συνδυασμό με τους νεοφιλελεύθερους νεοταξιτες και με την ενορχηστρωμένη προπαγάνδα των συστημικών ΜΜΕ πιστεύουν πως το ΝΑΙ θα κερδίσει. Ξεχνούν πως στο πρόσφατο δημοψήφισμα για το ΕΥΡΩ στο ΟΧΙ συστοιχήθηκε η λαϊκή πλειοψηφία, παρά την λυσσαλέα επίθεση των δήθεν ορθολογιστών.

Ακριβώς δε το ίδιο συνέβη και με το εθνοκτόνο σχέδιο Αναν.

Το δίλημμα «πόλεμος η ειρήνη» νομίζουν ότι θα τρομοκρατήσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες και πως από κοντά οι προβοκάτσιες , το σπεκουλάρισμα και οι ύβρεις θα οδηγήσουν τους ψηφοφόρους στην επιλογή του ΝΑΙ ως πρόβατα στη κάλπη…

Η παρέα των εθνομηδενιστών που την συγκροτούν πολύχρωμα κουρέλια από τα γνωστά ξεβαμμένα «πολιτικά τόπια» το μόνο που μπορούν να φτιάξουν είναι μια «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΡΕΛΟΥ» για να καθαρίζουν οι ξένοι εταίροι της ΕΕ και οι σύμμαχοι του ΝΑΤΟ τα παπούτσια τους…

Οι ΜΑΞΙΜΟΠΑΙΔΕΣ και οι μπουκωμένοι ΜΙΝΤΙΑΡΧΕΣ ας βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.

Ότι κέρδισαν πριν 200 χρόνια με ποταμούς αιμάτων οι πρόγονοι μας δεν θα το παραδώσουν με την ψήφο τους. Το ψευτοδίλημμα πόλεμος η ειρήνη θα επιφέρει εκλογές και πατριωτικές χρήσιμες φωνές στο εθνικό κοινοβούλιο.

Η εθνική περηφάνεια και αξιοπρέπεια έχει προκληθεί και έχει πληγωθεί βαρύτατα από το επί μήνες ανεμπόδιστο βολτάρισμα των Τουρκικών πολεμικών πλοίων στο Αιγαίο ενώ απόλυτη κατάντια είναι η μη απάντηση στις δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ (12.1.2021), ότι αποδεχθήκαμε τις διερευνητικές μετά «από προειδοποιήσεις των ΗΠΑ και της Γερμανίας».

Πάμε εκβιαζόμενοι από τη Γερμανία, που είναι κράτος-μέλος της Ε.Ε. και τις ΗΠΑ που είμαστε σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ;

Ο Κ. Καραμανλής έφτασε να βγάλει τη χώρα από το στρατιωτικό σκέλος του ΝΑΤΟ όταν υπήρξαν παρόμοιες εκτροπές …Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ απειλούσε δημόσια και θαρεττα με το όπλο του βέτο τους εταίρους της Ε.Ε. όταν απειλούνταν ζωτικά συμφέροντα της χώρας …

Και τώρα ο Κ. Μητσοτάκης πηγαίνει «εκων άκων» στη Κωνσταντινούπολη με το υψηλό συμβολισμό να κάτσει στο τραπέζι όπου η Τουρκία θα θέσει και τις παράνομες διεκδικήσεις της;
Σήμερα, με τις πρωτοφανείς δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, πρέπει να διδαχθούμε απὸ τις κινήσεις και την πολιτική που ακολούθησαν όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις – εκτός του Σημίτη – επί του θέματος των Τουρκικών διεκδικήσεων και να καταλάβουμε ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για εμάς …

Εμείς εάν δεν θελουμε τότε γιατί επιτρέπουμε να μας σύρουν στο διάλογο μήπως ο πρωθυπουργός μας θέλει την συζήτηση «σαν ψαροζουμον» ή γιατι έχει μόνον έναν στόχο την «πάση θυσία και επί αντιπαροχή παραμονή στην εξουσία » και προς τούτο αυτός και το σύστημα Μητσοτάκη είναι πρόθυμοι να κάνουν οτιδήποτε χρειαστεί;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το απευχόμεθα … και για εσάς και για την παράταξη! Εάν παρά τούτα δεν ισχύουν αυτά και όσα χειρότερα λέγεται ότι έχουν συζητήσει στις άτυπες μυστικές διερευνητικές συναντήσεις τότε εδώ και τώρα αντλήσετε δύναμη από το γένος και μην υποκύψετε κ Πρωθυπουργέ στους εκφοβισμούς και εκβιασμούς των δολοπλόκων ισχυρών που εποφθαλμιούν την πατρίδα μας , μην διστάσετε γιατί αυτό που προέχει είναι η ακεραιότητα της πατρίδας , η σωτηρία του Έθνους μας και του λαού μας!