Μετά το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά αλλά και τα απανωτά περιστατικά βιασμών, νομίζει κάνεις πως ζούμε σε ένα θέατρο του παραλόγου. Έξαλλες και υστερικές φεμινίστριες ανακάλυψαν τον όρο «γυναικοκτονία» για την δολοφονία της άτυχης Καρολάιν.

Λες και η γυναίκα δεν είναι άνθρωπος αλλά έχει, αυτή ή ο θάνατός της, μια διαφορετική υπόσταση από τον άνδρα και η ζωή της οφείλει να έχει έναν διαφορετικό τρόπο αντιμετώπισης.

Όχι κορίτσια! Κατεβείτε από το βάθρο των ιδεοληψιών σας και ονοματίστε το έγκλημα στην πραγματική του διάσταση. Είτε αφορά την αφαίρεση μιας ζωής, είτε αφορά την απόλυτη προσβολή της γυναικείας φύσης που είναι ο βιασμός. Επίσης κορίτσια, αφήστε στο σπίτι σας τα σφυροδρέπανα και τον αντιρατσισμό και ασχοληθείτε λίγο και με την γυναίκα που φοβάται να κυκλοφορήσει μόνη της, εξαιτίας όλων αυτών που παράνομα ή περίπου νόμιμα, έχουν εισέλθει στη χώρα μας. Ναι, τολμήστε να αναφερθείτε στη λέξη μετανάστες και μην κρύβεστε πίσω από το δάκτυλο της πολιτικής ορθότητας.

Η εγκληματικότητα, κάθε είδους και κάθε κινδύνου, έχει αυξηθεί κατακόρυφα και αυτό, σε μεγάλο βαθμό, οφείλεται στην παρουσία λαθρομεταναστών, οι οποίοι έχουν τελείως διαφορετικό αξιακό επίπεδο για την ανθρώπινη ζωή γενικά και την γυναικεία αξιοπρέπεια ειδικότερα. Τόσο δε στην Ανατολική Αττική, όσο και αλλού υπάρχει και το έγκλημα που δεν φτάνει στα δελτία ειδήσεων: Οι ληστείες, οι μικροκλοπές, ο εκφοβισμός της γυναίκας, του παιδιού,του ηλικιωμένου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και επειδή ο λαός, είναι η μεγάλη οικογένειά μας, αυτή του Έθνους μας, ας πούμε επιτέλους τα πράγματα με το όνομα τους. Δεν έχουμε «γυναικοκτονία» ή «γυναικοβιασμό», έχουμε μια οργανωμένη εισβολή παράνομων και εν δυνάμει εγκληματιών, οι οποίοι μας απειλούν με Εθνοκτονία.