Επιτέλους! Μπορεί ο Καραμανλής ο πρεσβύτερος να μας το έλεγε από παλιά ότι ανήκουμε στη Δύση, αλλά εμείς οι Έλληνες δεν θέλαμε να το καταλάβουμε.

Χρειάστηκε να γίνουν πολλά, αλλά με τις 176 ψήφους υπέρ και τους 46 δειλούς που απείχαν στη Βουλή, επιτέλους «ξεβλαχέψαμε», όπως θα έλεγε και ο Πέτρος Κωστόπουλος.  

Ψηφίστηκε, όπως αναμένονταν εξάλλου, το περίφημο νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων. Αυτό έγινε, όχι φυσικά για «γεωστρατηγικούς» λόγους, όπως είπε ο εμφανώς χαρούμενος για το γεγονός, Καιρίδης, ούτε επίσης γιατί μας το επέβαλε κάποια διεθνής δέσμευση.

Έγινε, ψηφίστηκε, απλά για να περάσει το θέλω μίας ισχνής μειοψηφίας αλλά και συγχρόνως για να δείξει η πολιτική και κοινωνική ελίτ που κυβερνά, ελέω Δύσης, τον τσαμπουκά της σε αυτόν τον λαό.

Όπως το έκανε με τα Μνημόνια, τις Πρέσπες, τους διάφορους νόμους που επιβάλλουν και προωθούν την  αντικατάσταση πληθυσμού, όπως το έκανε με τον γελοίο εγκλεισμό του Covid, όπως το κάνει με τον βίαιο μετασχηματισμό της κοινωνίας, μέσω φτωχοποίησης και ξεπουλήματος της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας.

Έπρεπε να γίνουν αυτά και πολλά άλλα συγχρόνως, ώστε αυτός ο πεισματάρης λαός να ξεκολλήσει από το «Πατρίδα, θρησκεία, Οικογένεια».

Αυτά τα 3 συστατικά της ανθρώπινης ύπαρξης και της ιδιοπροσωπείας ενός λαού, τα οποία παρόλο που το μεταπολιτευτικό σύστημα επιμελώς λοιδωρούσε, δεν τα άφηνε, αταβιστικά και ως συναίσθημα αυτοσυντήρησης, το Έθνος μας.

Τα κορόιδεψαν, τα πολέμησαν, έφτιαξαν μία ολόκληρη παιδεία εναντίον τους. Έφεραν άλλους πληθυσμούς στη χώρα για να τους έχουν ως αντίβαρο. Προχώρησαν σε διαρκής εθνικές υποχωρήσεις για να φωνάξουν την υποτέλεια τους. Διαλύουν τη μεσαία τάξη, σταμάτησαν την παραγωγή, έκαναν τους αγρότες να θέλουν να αφήσουν τα χωράφια τους.

Έκαναν, ψήφισαν, νομοθέτησαν, προπαγάνδισαν. Κατάφεραν όμως να κάνουν μια τρύπα στο νερό.

Γιατί όλες οι έρευνες δείχνουν την συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αντίθετους σε όλα τα παραπάνω και φυσικά στον πιο πρόσφατο, αφύσικο γάμο των ομοφυλοφίλων.

Αυτό είναι που έχει σημασία, όπως συνάμα και το γεγονός ότι και οι άλλοι λαοί της Ευρώπης αντιδρούν. Γιατί άλλο Ευρώπη, άλλο Ελλάδα και άλλο φυσικά αυτή η «Δύση» που είναι φτιαγμένη από κάποιες μειονότητες των Πανεπιστημίων και των πολυεθνικών της Ανατολικής ακτής των ΗΠΑ στα μέτρα, στις ιδιαιτερότητες και τα συμφέροντα τους.

Οι λαοί αντιδρούν και θα αντιδρούν περισσότερο όσο πιο πολύ βιάζονται να εφαρμόσουν την ατζέντα τους,ακόμα και όταν εφαρμόζουν νόμους ενάντια σε ότι αυτοί βαφτίζουν ως «ρατσισμό».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γιατί όπως έγραψε και ο συγγραφέας του βιβλίου «Η παρακμή της Δύσης», Όσβαλντ Σπέγκλερ την οποία και προέβλεπε ήδη από την δεκαετία του 1920 : «Στο κάτω κάτω, τον πολιτισμό πάντα έσωζε μία διμοιρία στρατιωτών».