Μια μεγάλη ανησυχία επικρατεί στο κυβερνών κόμμα του Μητσοτάκη, καθώς έχει θέσει ως στόχο το 30+% στις Ευρωεκλογές, καθώς και στα άλλα μικρομεσαία κόμματα λόγω της δημοσκοπικής πτώσης. Εξαιρετως παρατηρείται μια διαρροή κυρίως προς τα δεξιά. 

Στη Νέα Δημοκρατία όλοι γνωρίζουν και ομολογούν τον λόγο της πτώσης που έρχεται.

Η πολιτικο ιδεολογική μετάλλαξη της κεντροδεξιάς παράταξης σε μπλε ΣΥΡΙΖΑ , έχει δυσαρεστήσει το παραδοσιακά συντηρητικό κομμάτι της παραδοσιακής βάσης, ειδικά με τα πρόσφατα νομοσχέδια για το “γάμο των ομοφυλοφιλων ζευγαριών” την μαζική είσοδο και νομιμοποίηση των μεταναστών κα.

Ο νοήμων λαός παρακολουθεί και γελάει με τις κωλοτούμπες όλων εκείνων που πρόσφατα κορόιδευαν όσους πιστεύουν στην πατρίδα, τη θρησκεία και την οικογένεια.

Η ώρα της ψηφοφορίας έφτασε και τώρα αντιλαμβάνονται οι πολιτικοί του ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ την δύναμη των πατριωτών , νοικοκυραίων χριστιανών, ειδικά τώρα που η ανεξέλεγκτη ακρίβεια και η αισχροκέρδεια τσακίζουν τα νοικοκυριά.

Τώρα, δεξιοί και αριστεροί εθνομηδενιστές επενδύουν στους πολίτες του κοινωνικού συντηρητισμού, καθώς οι έρευνες της κοινής γνώμης δείχνουν την απήχησή τους στις ευρωεκλογές.

Οι επιλογές των υποψηφίων από τον χρυσοπληρωμένο Αμερικανό για τη στελέχωση του κυβερνώντος κόμματος, καθώς και οι αναφορές και τα μηνύματα από την αντιπολίτευση, φαίνεται να κολακεύουν και να στοχεύουν αυτό το κομμάτι του πληθυσμού που προηγουμένως λοιδορούσαν.

Συμπεριέλαβαν στα ψηφοδέλτια απολίτικα πρόσωπα , που δεν μας έχουν πει τα πιστεύω τους και που δεν τα γνωρίσαμε στους κοινωνικούς αγώνες , ούτε στο πολιτικο στίβο, τα οποια ούτε καν γνωρίζουν τα ευρωπαϊκά δρώμενα και θέματα …

Ψάρεψαν τους αυριανούς εκπροσώπους μας για την ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ, απο τις κουτσομπολίστικες εκπομπές και στόλισαν τα ψηφοδέλτια τους ακόμα και με περσόνες των σόσιαλ μίντια ακόμα και ποδοσφαιριστές.

Ακόμα και η «επιστράτευση» του φυλακισμένου δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας έχει ανάψει φωτιές…

Στο εσωτερικό του κομματος και μεταξύ των ιστορικών στελεχών κυριαρχεί η καχυποψία πως η επιλογή Μητσοτάκη είναι «ψηφοθηρική» και απευθύνεται στους ψηφοφόρους της λαϊκής πατριωτικής κοινωνικής δεξιάς που αντιδρούν.

Από κοντά εχουν λυσσάξει και όλα τα εθνομηδενιστικά “μας” Σορικά κόμματα και τα γνωστά ΜΜΕ για το αντίθετο.

Με κάθε είδους εμετικές συκοφαντίες εις βάρος του Έλληνα Μπελέρη.

Εμείς οι έλληνες χριστιανοδημοκράτες είπαμε καλώς εκανε έστω πιεζόμενος ο Μητσοτάκης και έχει υποψήφιο Ευρωβουλευτή τον Βορειοηπειρώτη Έλληνα Μπελέρη .

Εκτιμούμε πως αποτελεί Εθνικό καθήκον η υπερψήφιση του από τους ομοιδεατες φίλους μας που εξακολουθούν να θέλουν να ψηφίσουν Μητσοτάκη στις Ευρωεκλογές, τον οποιο ο Ράμα κατάφερε να καταδικάσει με κατηγορίες που δεν αντέχουν σε δικαστική κρίση.

Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκρατες ταυτόχρονα διακηρύσσουμε με δυνατή φωνή πως το ζήτημα δεν είναι μόνον η απελευθέρωση του φυλακισμένου Βορειοηπειρώτη δημάρχου Μπελερη αλλά το εθνικό ζήτημα είναι η συνολική υπεράσπιση των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου από τις πολιτικές διακρίσεις, τον εκφοβισμό, την οικονομική εξαθλίωση και την αρπαγή των περιουσιών τους.

Το εθνικό ζήτημα είναι να παραμείνει ζωντανή και να ευημερήσει η ελληνική μειονότητα στη Βόρειο Ήπειρο. Το εθνικό ζήτημα είναι να αποτραπεί ο συστηματικός αφανισμός της από το αλβανικό καθεστώς.

Οι άκρο κεντρώοι, οι νεοφιλελεύθεροι δικαιωματιστές και οι αριστεροδεξιοί υποτακτικοί της νέας τάξης, φαίνεται να έχουν καταλάβει ,λίγο αργά, ότι ο ελληνικός λαός δεν επιθυμεί να αποκοπεί από τις ρίζες και τις πατροπαράδοτες αξίες του και πολύ περισσότερο να επιτρέψει τον αφανισμό του Ελληνισμού η τον ακρωτηριασμό της πατρίδας.

Δεν υπάρχουν εμπνευσμένοι μεγάλοι πολιτικοι που θα συσπειρώσουν τον λαό..
υπάρχουν μόνον επικοινωνιολόγοι.. που τωρα εναγωνιως προσπαθούν να τους μακιγιάρουν και να τους φορέσουν ένα ιδεολογικό κουστούμι που να αρέσει στον συντηρητικό, θρησκευόμενο Έλληνα Χριστιανό και στον κοινωνικό-λαϊκό ψηφοφόρο.

Ο λαός όμως που υποφέρει και δυστυχεί, γνωρίζει πως καμία πολιτική προπαγάνδα δεν μπορεί να αλλάξει τη δύσκολη καθημερινότητα του, παρά τις όποιες προσπάθειες των ΜΜΕ.

Οι Ελληνίδες Έλληνες που τρέχουν να ξανακερδίσουν την πατρίδα τους, τα όνειρά τους και την αξιοπρέπειά τους δεν ξεγελιούνται τόσο εύκολα .
Οι πολιτικοί αρχηγοί των κομματων εξουσίας πιστεύουν πως θα τα καταφέρουν … με το να καταντήσουν τις ευρωεκλογές πασαρέλες!
Επικεντρώνονται σε “λαμπερούς” υποψηφίους, μήπως και καταφέρουν να προσελκύσουν ψηφοφόρους που έχουν απογοητεύσει.
Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουν εκφράσει τις απόψεις τους για τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα και ζητούν ρωμαλέες αποφάσεις…

Μόνο με τη βίωση των εθνικών και κοινωνικών ιδεωδών, καθώς και τον παραδειγματισμό από το παρελθόν, είναι δυνατόν να ματαιωθούν και οι σχεδιασμοί των κακών γειτόνων και να επιτευχθεί η εθνική κυριαρχία , αλλά και να αχρηστευθούν τα σχέδια των δυναστών δανειστών, ώστε να επέλθει η ποθούμενη κοινωνική και οικονομική απελευθέρωση της πατρίδας μας και του χειμαζόμενου λαού.

Στην καρδιά της ιστορίας, ο Ελληνισμός αντηχεί και ακόμα ακούγεται η φωνή από το παρελθόν, που ακόμα μας καλεί.
Είμαστε στα όρια του αφανισμού… στην ερώτηση «αντέχει, μπορεί να σωθεί το γένος των Ελλήνων ;”

Η απάντηση είναι ξεκάθαρη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Ναι, αν τολμήσουμε να πετύχουμε.”
1. **Απαλλαγή από την κατοχή**, την πίεση να αντισταθούμε,Μνημονιακά δεσμά να σπάσουμε, την ελευθερία να αγκαλιάσουμε.
2. **Αύξηση των γεννήσεων**, η ζωή να ανθίσει,Νέες γενιές να φέρουν ελπίδα,  το μέλλον να γράψουνε.
3. **Ανάπτυξη της επαρχίας**, τα χωριά να αναβιώσουν,Νησιά και βουνά να κατοικηθούν, οι ρίζες μας να τιμηθούν.
4. **Σπίτια για όλους**, καταφύγιο στην καρδιά της πατρίδας,
Κανείς να μην αποκλείεται, κάθε Έλληνας να έχει στέγη.
5. **Ελληνική παιδεία**, στη σοφία να επενδύσουμε,Πανεπιστήμια ως φάροι γνώσης, όχι ως άντρα αναρχίας.
6. **Εθνική αμυντική πολιτική**, ένα Σύνταγμα να μας οδηγεί,Εξουσίες αλληλοελεγχόμενες, τη δημοκρατία να ενισχύει.Και στο τέλος, η **Εθνική κυβέρνηση ** να λάμψει,
Χρήματα υπάρχουν, αρκεί η προδοσία να εκλείψει.
Φτάνει να σταματήσουν οι προδοτικές απόψεις της Εσχάτης Προδοσίας
«Να μην έχει η Ελλάδα τιποτε»