Ο απογοητευμένος κόσμος της πατριωτικής λαϊκής Δεξιάς, οι προδωμένοι πρώην ψηφοφόροι της αυθεντικής παλαιάς Νέας Δημοκρατίας, όλοι εκείνοι που νιώθουν ότι ο Μητσοτάκης ξεπούλησε τις αρχές και τις παρακαταθήκες του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή και μετάλλαξε τη Ν.Δ. σε ΠΑΣΟΚικό πολιτικό υβρίδιο και «Ποταμίσιο» βούρκο, αναζητούν εναγωνίως πολιτική στέγη.

Είναι ο ίδιος κόσμος, που δεν ανέχεται το ξεπούλημα της χώρας μας, είναι ο ίδιος κόσμος που θέλει, επιτέλους, μια καθαρή δεξιά φωνή, μέσα στη Βουλή! Μια φωνή, που δεν θα ντρέπεται να εκφράζει την παραδοσιακή λαϊκή δεξιά, που θα μιλάει και θα υπερασπίζεται με παρρησία τον πατριωτικό χώρο, την Εκκλησία μας, τα Εθνικά Δίκαια, τα Ιερά και τα Όσια της πατρίδας μας!

Με τον αποκλεισμό των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών», αλλά και άλλων δεξιών κομμάτων, από τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαίου, χάριν των κομπιούτερς του Πιερρακάκη και του «Ά(γ)ρειου Πάγου, ο αγνός πατριωτικός και Χριστιανικός χώρος, ψάχνει πυλώνα έκφρασης. Ψάχνει φωνή εκπροσώπησης. Υπομονή, μέχρι τις επαναληπτικές εκλογές, σε λίγες εβδομάδες, στις 2 Ιουλίου.

Τότε, που κανένας παρακρατικός μηχανισμός δεν θα μπορεί να αποκλείσει με τις σκοτεινές μεθόδους του τους «Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες»! Οι οποίοι θα κατέβουν με συνδυασμούς νίκης, σε ολόκληρη την Επικράτεια!

Όμως σε αυτές τις εκλογές της 21ης Μάϊου, λέμε «ΟΧΙ» στον Μητσοτάκη, στον Τσίπρα και στον Ανδρουλάκη! «ΟΧΙ» στους  τρεις εκφραστές του εθνομηδενισμού, στους τρεις εθελόδουλους σταθμάρχες της νέας Τάξης πραγμάτων στην Ελλάδα. Λέμε «ΟΧΙ» στους «Μαυρογιαλούρους» της πολιτικής!

Τρία βροντερά «ΟΧΙ» σε αυτά τα κόμματα της συναλλαγής και την υποταγής, ισοδυναμούν με ένα τεράστιο «ΝΑΙ» στην ελεύθερη ΕΛΛΑΔΑ, στον ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

«ΟΧΙ» όμως και στο …δεκα- «Νίκη» του Μητσοτάκη! «ΟΧΙ» στο πολιτικό μόρφωμα που κατασκεύασαν στο …παρά πέντε, επιστρατεύοντας ακόμα και …Αγίους, για να υφαρπάξουν τις ψήφους των αγνών Πατριωτών και Χριστιανών!

Το καθεστώς Μητσοτάκης ΑΕ, είναι προετοιμασμένο για όλα: Όλα μαρτυρούν ότι οι εκλογές θα είναι «παράξενες». Είναι ανεπίτρεπτη και ύποπτη πολιτικά, ηθικά και δεοντολογικά, η ανάθεση διαχείρισης των αποτελεσμάτων των Εθνικών Εκλογών, στην εταιρία που ο ιδιοκτήτης της, είναι «κολλητός» της οικογένειας Μητσοτάκη. Αναρωτιέμαι: Υπάρχει σχέδιο εκλογονοθείας;  Σίγουρα δεν μπορείς να τους έχεις εμπιστοσύνη, μετά τον κατά συρροή βιασμό της Δημοκρατίας και του Αρείου Πάγου.

Προειδοποιούμε ρητά το Μαξίμου, την εταιρία «Sιnguiar» και κάθε εμπλεκόμενο στη διαδικασία της καταγραφής των εκλογών, να μην επιχειρήσει εκλογο- νοθεία!

Πώς γίνεται να εμπιστευθεί το Κράτος την καταγραφή των αποτελεσμάτων των Εθνικών Εκλογών, σε μια εταιρεία που βγήκε εκτός λειτουργίας, κατά την ηλεκτρονική υποβολή των υποψηφιοτήτων των κομμάτων; Πώς γίνεται να εμπιστευθούμε μια εταιρεία, που απέτυχε κάτω από ελάχιστη πίεση κάποιων λίγων χιλιάδων δεδομένων και τώρα έχει να διαχειρισθεί εκατομμύρια δεδομένων;

Σε κάθε περίπτωση, όλοι όσοι ανήκουμε στον Πατριωτικό και Χριστιανικό χώρο το διαμηνύουμε:

Προσερχόμαστε στις κάλπες, με το μυαλό μας, στις επαναληπτικές της 2ας Ιουλίου!

Κι εκεί, δεν θα  επιτρέψουμε να χαθεί ούτε μία ψήφος των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών»! Οι εκλογικοί μας αντιπρόσωποι, οι υπεύθυνοι του Εκλογικού Αγώνα του κόμματός μας και οι εκατοντάδες των εθελοντών μας, θα βρίσκονται σε κάθε εκλογικό τμήμα και θα διασταυρώνουν τις ψήφους των «Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάμε μαζί! Πάμε …Βουλή!