Η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού, συνιστά μία απτή πραγματικότητα και επ’ ουδενί συνιστά θεωρία συνωμοσίας, ή μία αιρετική επιστημονική άποψη δια μέσου του σχεδίου «Kalergi», καθότι άπαντες οι πολίτες δύναναται αμελλητί, να αντιληφθούν με ενάργεια, ότι επιχειρείται η δημογραφική αλλοίωση του πληθυσμού, δια της επιδοτήσεως των επηλύδων.

Η προϊούσα παγκοσμιοποίηση και η εγκαθιδρυθησόμενη Νέα Τάξη πραγμάτων, μεταξύ άλλων, επιδιώκει την νόθευση του έθνους, δια της εργαλειοποιήσεως του μεταναστευτικού, οι οποίοι ανυπερθέτως αντιμετωπίζονται ως έμμισθοι έποικοι, οι οποίοι καταλαμβάνουν αναίμακτα την καθημαγμένη Πατρίδα μας.

Είναι πρόδηλο ότι τούτο, ανακοινώνεται ανενδοίαστα δια των χειλέων των αξιωματούχων της Πολιτικής Ζωής του τόπου, αντί, όλως τουναντίον, να δοθούν προσηκόντως, ισχυρά ελατήρια, προς τις νέες οικογένειες ως επιτάσσει το Σύνταγμα, όπως δημιουργήσουν αυτοτελώς τις ιδικές τους οικογένειες.

Η ρητορική δηλαδή επιλύσεως του ενδημούντος οξέως δημογραφικού με τους μετανάστες, πέραν από πράξη εσχάτης προδοσίας συνιστά εν ταυτώ βάναυση προσβολή των Ελλήνων Πολιτών, οι οποίοι αγωνίζονται εντός της Πατρίδας μας δια ένα καλύτερο μέλλον.

Η αλήθεια ότι είμεθα ξένοί εις την ίδια μας την Πατρίδα έγκειται εις το γεγονός, ότι το κράτος έχει καθολοκληρίαν καταληθφεί από ανθέλληνες, απλώς πρόκειται δια εύλαλες έμμισθες μισελληνικές μαριονέτες, οι οποίες εντέλλονται υπό των άνωθεν διευθυντηρίων, τελώντας, ασφαλώς εν διατεταγμένη υπηρεσία.

Τούτο δε τεκμαίρεται εκ του γεγονότος ότι είμεθα η μοναδική χώρα εις τον πλανήτη όπου καλλιεργείται μίσος δια την ίδια την Πατρίδα, το έθνος, την γλώσσα και την ιστορία από το ίδιο το Κράτος, πράγμα το οποίο ουδόλως  καθίσταται αντιληπτό δια γυμνού οφθαλμού, καθότι κυβερνώμεθα από Ελληνόφωνους.

Η σοβούσα χρόνια αντιμαχία μεταξύ έθνους και Κράτους, δεσπόζει καθότι το Κράτος αντιπαλεύει το έθνος το οποίο κηδεμονεύει κατασυκοφαντώντας το και υπονομεύοντας το, δίκην εξυπηρετήσεως αλλότριων συμφερόντων, τα οποία προσκρούουν προς την Ελληνο-Χριστιανική Παράδοση.

Ως εκ τούτου, η εφαρμογή της διαχρονικής αυτής τακτικής κατατείνει προς τον αφανισμό των Ελλήνων, καθότι ένεκεν και συνεπεία αποδεδειγμένης υπογεννητικότητας, ο πληθυσμός συρρικνούται με ταχείς ρυθμούς, με αποτέλεσμα, εντός 30 ετών, ο Ελληνικός λαός να μην υφίσταται, καθότι τα νέα ζευγάρια δεδομένων των αντικειμενικώς οκονομικών συνθηκών, αδυνατούν να κυοφορήσουν, εξ αντιδιαστολής με την πληθώρα αλλοδαπών οι οποίοι κατακλύζουν την πατρίδα μας και χρησιμοποιούνται ως πολιορκητικός κριός,  διότι έχουν τουλάχιστον τρία με τέσσερα παιδιά ο καθείς εξ αυτών.

Έτι περαιτέρω καθίσταται λίαν ανησυχητικό η πληθώρα τοιαύτη των αλλοδαπών, οι οποίοι αφενός επιδοτούνται, εξ ετέρου έχουν δωρεά πρόσβαση εις την δημόσια υγεία, την ίδια στιγμή την οποία ο μέσος Έλληνας στενάζει δια της εργασίας του, να καταβάλλει τις εισφορές του προκειμένου να στηρίζει το καθημαγμένο ασφαλιστικό σύστημα.

Άρα εν προκειμένω, η Ελλάς πνέει τα λοίσθια, άνευ πολεμικής σύρραξης, λόγω αιτιώδης συρρίκνωσης του Ελληνικού πληθυσμού εις βάθος χρόνου, τούτο καθίσταται απολύτως σαφές και επί μάλλον και μάλλον υποστηρίζεται άνευ ετέρου τινός δια της δοτής πολυπολιτισμικής παιδείας, η οποία υποβαθμίζει τον Ελληνισμό δίκην μίας ουτοπικής απροσδιόριστης δήθεν προοδευτικής κοινωνίας.

Ο κύβος ερρίφθη, η Ελλάς, εάν δεν ανανήψει ο Ελληνικός λαός θα εκλείψει με γεωμετρική ακρίβεια με ηθικούς αυτουργούς τα υπάρχοντα κοινοβουλευτικά κόμματα, τα οποία απεργάζονται παντί προσφόρω τρόπω, η Ελλάς να καταστεί υποχείριο των μεταναστών, ολίγον κατ’ ολίγον.

Ασμένως και γηθοσύνως παραδέχονται την κατάπτυστη αυτή τακτική σύμπασα η αριστερά η οποία υποκριτικά, αλλά ασφαλώς κατ’ εντολήν των κοσμο-εξουσιαστών αρνείται περί της ανεγέρσεως του φράκτη εις τα σύνορα, ή στελέχη του, συκοφαντούν και υπονομεύουν την ίδια την Πατρίδα τους, αρνούμενοι διαρρήδην τυχόν χρηματόδοτηση της Ε.Ε.

Οι εχθροί του έθνους ευρίσκονται ήδη εντός των πυλών, κείμενοι επί θύραις, δια των πράξεων και παραλείψεων, αποδεικνύοντας τοιουτοτρόπως την ανθελληνική καταγωγική τους προέλευση, συνεργώντας ευθέως προς τον αφανισμό του Ελληνισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*O Χαράλαμπος  Β Κατσιβαρδάς είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω