Η διάσωση της εθνικής μας παράδοσης, παρά τα όποια επείσακτα επιβεβλημένα άνωθεν μεταφυτευμένα ιδεολογήματα (αριστεράς-δεξιάς), εις την παράδοσή μας ως έθνος, δια της τεθλασμένης κερκόπορτας υπό ενίων μηχανισμών επί τω τέλει να διαιρέσουν το λαό, καθίσταται έστω και εις το συλλογικό ασυνείδητο εσχάτως ενεργή έστω και συγκεχυμένη η έννοια της ταυτότητας.

Εν προκειμένω, καθίσταται πρόδηλο, ότι το κράτος κηδεμονεύει καθολοκληρίαν το έθνος, το οποίο παραμερίζεται πλέον, λογιζόμενο ως παρωχημένο και ακινητοποιημένο εις το χρόνο.

Η κλίνη του προκρούστη, η μέγγενη δηλαδή της προελαυνούσης Νέας Τάξης Πραγμάτων και της καλπαζούσης παγκοσμιοποίησεως επιδιώκει, δίκην ενός ψευδεπίγραφου προοδευτισμού και ενός συγκεχυμένου –κίβδηλου εκσυγχρονισμού, να εξοστρακίσει την πολιτισμική ταυτότητα και να διαρρήξει την συμπαγεία του έθνους δια την επιδοτήσεως των επηλύδων ίνα εποικίσουν την Πατρίδα μας και εν ταυτώ να νοθεύσουν το έθνος, εξυπηρετώντας παρασκηνιακές εντολές των πολύφερων κοσμο-εξουσιατών.

Είμεθα η μόνη χώρα παγκοσμίως η οποία δια μέσου της παιδείας δεν προάγεται ο ελληνικός πολιτισμός, το έθνος,  η γλώσσα, και το εκπαιδευτικό σύστημα εκτρέψει ραγιάδες, γενίτσαρους και ριψάσπιδες, ενάντια εις την πολυσχιδή και δαψιλή Ελλαδικής μας ιστορία.

Η εκπαίδευση έχει συνθλιβεί υπό του ολετήρος της Μαρξιστικής φληναφηματολογίας, τα υγιή ιδεώδη και πρότυπα κατασυκοφαντούνται, λοιδορούνται και αποκλείονται με αποτέλεσμα να αποθεώνονται πρότυπα τα οποία επιφέρουν μόνον σύγχυση και παράγουν συμβιβασμένους και παρά φύση σκεπτόμενους πολίτες.

Η πλήρης δηλαδή αποσάρθρωση των θεσμών, αλλά ιδίως της νευραλγικής εκπαιδεύσεως και μετά ταύτα της Δικαιοσύνης συνιστά μία χρόνια χάινουσα πυορρούσα και όζουσα πληγή, η οποία ουδόλως επουλώνεται εάν εν της κυριολεξία δεν επέλθουν  οι ρηξικέλευθες αυτές μεταρρυθμίσεις εις το Ελλαδικό Κράτος, πράγμα όπως, με βάσει τα μέχρι τουδε πεπραγμένα, κατά το μάλλον ή ήττον καθίσταται εκ των ων ούκ άνευ, άκρως ουτοπικό.

Η γενεσιουργός αιτία της φερόμενης τοιαύτης κακοδαιμονίας έγκειται εις το γεγονός ότι ουδείς αγαπά πραγματικά αυτήν την Πατρίδα διότι η Ελλάς, έχει καταληφθεί από Ελληνόφωνους, από ανθρώπους οι οποίοι ομνύουν πίστη εις άλλο θεός, πολίτες και πολιτικούς οι οποίοι λογοδοτούν εις άλλας αρχάς και εποφθαλμιούν να σφετεριστούν το μεγαλείο του Ελληνικού πολιτισμού, πράγμα το οποίο εν μέρει το έχουν ολοσχερώς επιτύχει.

Τούτο κανείς δύναται να το διαπιστώσει εναργώς εκ των πράξεων και παραλείψεων των πολιτικών οι οποίες καθίστανται λίαν ακατάληπτες καθότι αντιβαίνουν προδήλως προς τα προτάγματα του έθνους και προσκρούουν σφόδρα προς τον εθνικό συμφέρον.

Η στυγνή κομματοκρατία περιφρουρεί την παθογένεια του πελατειακού κράτος, της αναξιοκρατίας, του νεποτισμού και της έλλειψης ουσιαστικής Δημοκρατίας, εξ αυτού του λόγου, έχει υποκαταστήσει πάσα εύρυθμη και υγιή λειτουργία του κράτος καθότι κηδεμονεύει και ελέγχει δυναστικά εν είδει μαφίας πάσα έκφανση της κρατικής λειτουργίας.

Η Ελλάς ως μία μικρά επαρχία των φώτων της Εσπερίας της Δύσης, κυβερνάται επί μακρόν από επιτηρητές οι οποίοι ουδόλως ενδιαφέρονται δια την εξέλιξη και την πρόοδο του έθνους, της Πατρίδας και του Λαού, αλλά δια την νόσφιση της εξουσίας και τον προσπορισμό παράνομων περιουσιακών ωφελειών.

Εν κατακλείδι, επί των ημερών μας ποδοπατήθηκε το Σύνταγμα, η λαϊκή βούληση χειραγωγείται ιταμώς υπό της εκετελεστικής, καταλύονται θεσμικά εχέγγυα υπέρτερα των εγχώριων νόμων, ισοδύναμα και της Συνταγματικής εννόμου τάξεως, όπως του άρθρου 6 της ΕΣΔΑ εκ της οποίας θεμελιώνεται ρητώς και ανεπιφυλάκτως το τεκμήριο της αθωότητας, κατά τα λοιπά ουδείς αντιδρά ουσιαστικά.

Ο λαός καθεύδει τον νήδυμον ύπνο, αγόμενος και φερόμενος από τα κατάπυστα μέσα μαζικής εξαπατήσεως τα οποία διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο, παραμορφώνοντας την αντικειμενική πραγματικότητα προκειμένου ο λαός να μην αντιληφθεί το παίγνιο το οποίο συντελείται εις βάρος του ούτως ώστε ουδέποτε να ανανήψει, αλλά τουναντίον να ενδημεί απαρασάλευτα η ασέλγεια των πολιτικών προς τα ήδη καθημαγμένα δικαιώματα των Ελλήνων Πολιτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

*Ο Χαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω