Γιατί να μην χειροκροτήσουν τον Κ.Μητσοτάκη όρθιοι στο κογκρέσο. Τόσο σάλιο ξόδεψε ο άνθρωπος πλέκοντας το εγκώμιο τους περί εμπνευσμένης δημοκρατίας από τους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, όταν άλλοι τους αποκαλούν δολοφόνους των λαών, ξεχνώντας ότι οι εμπνευσμένοι δημοκράτες ήθελαν να τους βγάλουν από τα πανεπιστήμια τους χαρακτηρίζοντάς τους φιλοσόφους, συστημικούς ρατσιστές. 
Γιατί να μην τον χειροκροτήσουν όρθιοι όταν πήγε με μια Αμυντική συμφωνία ανα χείρας μετατρέποντας την Ελλάδα σε αμερικανική αποικία αποδεικνύοντας πόσο πιστό σκυλάκι του Κογκρέσου είναι ,ενάντια στα ελληνικά συμφέροντα.
Γιατί να μην τον χειροκροτήσουν όρθιοι όταν πρώτος και καλύτερος στέκεται στο πλευρό τους, σύμφωνος στις επεκτατικές τακτικές τους,  εναντίον της Ρωσίας του Πούτιν, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της Αμερικής στην Ουκρανία.
Γιατί να μην τον χειροκροτήσουν όρθιοι όταν δεν τολμά να πει με το όνομά της την Τουρκία, χώρα που σε καθημερινή βάση παραβιάζει τον ελληνικό εναέριο χώρο και μιλά για γαλάζιες πατρίδες, κρατώντας την Κύπρο υπό την κατοχή της.
Γιατί να μην τον χειροκροτήσουν όλοι όρθιοι όταν τολμάει να παρομοιάζει τους Ουκρανούς με καταγεγραμμένα εγκλήματα εδώ και χρόνια κατά των Ρωσόφωνων, με την ηρωική έξοδο του Μεσολογγίου και τους ηρωποιεί ξεπλένοντας τα αίσχη τους.
Γιατί να μην τον χειροκροτήσουν όρθιοι αφού εξυπηρετεί τέλεια τα σχέδια τους διαλύοντας την χώρα,  μετατρέποντας τους Έλληνες πολίτες έρμαιο των πολυεθνικών τους, φτοχωποιώντας τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις ονομάζοντάς τες επενδύσεις.
Γιατί να μην τον χειροκροτήσουν που εξυπηρετεί πλήρως την “δημοκρατική τους ατζέντα” μετατρέποντας τα παιδιά μας σε σεξοδιαστροφικές μηχανές όπως τα μούτρα τους προς τέρψιν των διατροφικών τους ορέξεων διαλύοντας τον θεσμό της οικογένειας, της πατρίδας, της θρησκείας.
Ας χειροκροτήσουμε και εμείς όρθιοι τον ΜετάΈλληνα που φροντίζει να υπάρχουν τέτοιοι πολιτικοί αχυράνθρωποι στο τιμόνι της Ελλάδας.