ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αλιγάτορας-ανοιχτήρι ανοίγει… μπύρες για τουρίστες! (βίντεο)

Αλιγάτορας-ανοιχτήρι ανοίγει… μπύρες για τουρίστες! (βίντεο)

Ένας άντρας από τη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής χρησιμοποίησε τα κοφτερά δόντια ενός αλιγάτορα για να ανοίξει ένα κουτάκι μπύρα και το κατάφερε!

Στο βίντεο που έχει ανέβει στα social media και έχει γίνει viral, ο άντρας φαίνεται να προκαλεί τον αμφίβιο θηρίο να ανοίξει το στόμα του.

Μετά βάζει το κουτάκι και τα κοφτερά δόντια του αλιγάτορα κάνουν όλα τα υπόλοιπα.

Με τη μπύρα να ρέει άφθονη πια, ο άντρας προσφέρει το κουτάκι σε κάποιον από την παρέα.

Το βιντεάκι έχει τίτλο: “Μια φυσιολογική ημέρα στη Φλόριντα” και προφανώς παρουσιάζει το πώς πίνουν οι σκληροί άντρες τις μπύρες τους εκεί.

https://twitter.com/i/status/1417777003453943808

Όπως ήταν αναμενόμενο, το κλιπάκι δέχτηκε αναρίθμητα σχόλια. Πολλοί σχολιαστές θαύμασαν την εφευρετικότητα της παρέας να ανακαλύψει τον αλιγάτορα-ανοιχτήρι, δίνοντας άλλα όρια στην ανθρώπινη ανοησία.

Υπήρχαν όμως κι άλλοι που αναγνώρισαν ότι τέτοιες συμπεριφορές συχνά καταλήγουν πολύ επικίνδυνες και για τους ανθρώπους και για τα ίδια τα άγρια ζώα.

«Το ότι ανοίγεις μια μπύρα με τα δόντια του είναι κάτι πολύ εντυπωσιακό» σχολίασε κάποιος που ζει για να νιώθει την έξαψη από την αδρεναλίνη.

«Δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι το να πίνεις από ένα κουτάκι τρυπημένο από τα δόντια ενός αλιγάτορα είναι πολύ καλή ιδέα» προειδοποίησε ένας άλλος.

«Η στιγμή που κάποιος ανόητος δείχνει σε άλλους πώς να πίνουν μπίρες βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους» σχολίασε κάποιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.