ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ξεκαρδιστικό βίντεο – Ουρακοτάγκος φοράει γυαλιά και ποζάρει σαν μοντέλο (βίντεο)

Ξεκαρδιστικό βίντεο – Ουρακοτάγκος φοράει γυαλιά και ποζάρει σαν μοντέλο (βίντεο)

Μία γυναίκα κατέγραψε μία ξεκαρδιστική στιγμή σε έναν ζωολογικό κήπο, με το βίντεο που δημοσίευσε να γίνεται αμέσως viral.

Οταν της έπεσαν τα γυαλιά ηλίου στον χώρο όπου ζουν οι ουραγκοτάγκοι, σίγουρα δεν θα περίμενε πως ένας από αυτούς θα τα έπαιρνε και θα τα φορούσε στο δικό του κεφάλι. Και μπορεί αρχικά να στεναχωρήθηκε για την απώλεια του πολύτιμου αυτού αξεσουάρ -ειδικά τους θερινούς μήνες- όμως αποζημιώθηκε με το υλικό που κατάφερε να καταγράψει.

Στο βίντεο που «τράβηξε» η χρήστης του TikTok με όνομα προφίλ Lola Testu, εμφανίζεται ένας μεγάλος ουρακοτάγκος να πηγαίνει αργά εκεί που είχαν πέσει τα γυαλιά ηλίου και στη συνέχεια να τα παίρνει και να τα βάζει στα δικά του μάτια. Μάλιστα, το περίεργο θέαμα κατάφερε να τραβήξει την προσοχή και από το παιδί του θηλαστικού, που έβλεπε τον γονιό του με αυτό το περίεργο για εκείνο αντικείμενο στο πρόσωπό του.

Στη συνέχεια του βίντεο φαίνεται το μεγαλόσωμο ζώο να πετά μακριά τα γυαλιά, καθώς έπρεπε να επικεντρωθεί σε κάτι πιο σημαντικό για εκείνο και το μικρό του: το φαγητό.

Το βίντεο κατάφερε να συγκεντρώσει εκατομμύρια θεάσεις στο TikTok, ενώ και τα likes έπεσαν βροχή. Φυσικά, το περιεχόμενο άρχισε να γίνεται δημοφιλές και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς δεν βλέπεις κάθε μέρα έναν ουραγκουτάγκο να φορά γυαλιά ηλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.