Την ώρα που η Ελλάδα καίγεται η κυβέρνηση τοποθετεί ανεμογεννήτριες στην Τήνο

Την ώρα που η Ελλάδα καίγεται η κυβέρνηση τοποθετεί ανεμογεννήτριες στην Τήνο

Μετά από τις καταστροφικές φωτιές που έπληξαν την Ελλάδα και έκαψαν τεράστιες εκτάσεις πράσινου, η κυβέρνηση δείχνει να αδιαφορεί για ακόμη μία φορά και ξεκίνησε την τοποθέτηση ανεμογεννητριών στην Τήνο.

Εργασίες για την τοποθέτηση ανεμογεννητριών πρόκειται να πραγματοποιηθούν προσεχώς στην Τήνο με την αστυνομία να λαμβάνει έκτακτα μέτρα για τη μεταφορά τους με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις περιοχές Υστέρνια – Πράσσα – Κάμπος.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, το θέμα της δημιουργίας αιολικού πάρκου στην εν λόγω περιοχή έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην τοπική κοινωνία του νησιού. Ειδικότερα, μετά από απόφαση την οποία υπογράφει ο Αστυνομικός Διευθυντής Κυκλάδων, Κωνσταντίνος Ανθούλης πρόκειται να ισχύσουν τα παρακάτω με σκοπό τη διευκόλυνση των φορτηγών που θα μεταφέρουν τις ανεμογεννήτριες στο νησί των Κυκλάδων:

«Επειδή θα πραγματοποιούν εργασίες για τη μεταφορά εξαρτημάτων ανεμογεννητριών στη νήσο Τήνο και επειδή κατά τη διέλευση των Ι.Χ. Φορτηγών συντρέχουν ιδιαίτεροι λόγοι ασφαλείας εξαιτίας της ιδιομορφίας του εδάφους και του δύσβατου της ανηφορικής οδού αποφασίζουμε την απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στη χωμάτινη οδό, η οποία άρχεται από τη θέση «Μύλοι Υστερνίων» και καταλήγει στη θέση «Πράσσα – Κάμπος Πολέμου», τα εξής χρονικά διαστήματα:

α) από την 23:00 ώρα της 30-08-2021 έως την 09:00 ώρα της 31-08-2021, β) από την 23:00 ώρα της 31-08-2021 έως την 09:00 ώρα της 01-09-2021 και γ) από την 23:00 ώρα της 01-09-2021 έως την 09:00 ώρα της 02-09-2021.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται από παράλληλες οδούς. Παρακαλούμε για τη λήψη των απαιτούμενων μέτρων ασφαλείας και σήμανσης για την ασφαλή κυκλοφορία πεζών και οχημάτων. Οι παραβάτες της παρούσας διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 52 Ν. 2696/99 ‘’Περί Κ.Ο.Κ.’’ ως ισχύει.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.