
Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εννέα τραυματίστηκαν όταν ένας ανεμοστρόβιλος έπληξε την Παντελερία, ένα μικρό νησί της Ιταλίας στη Μεσόγειο, ανατρέποντας αυτοκίνητα και πλημμυρίζοντας παράκτιους δρόμους, ανακοίνωσαν οι αρχές και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Ο ανεμοστρόβιλος προκάλεσε τον θάνατο ενός πυροσβέστη εκτός υπηρεσίας και ενός 86χρονου άνδρα, που ταξίδευαν οδικώς χθες το απόγευμα στο δημοφιλές τουριστικό νησί, που βρίσκεται νότια της Σικελίας.
Οπτικό υλικό που δόθηκε στη δημοσιότητα από την υπηρεσία πολιτικής προστασίας δείχνει πολλά αναποδογυρισμένα οχήματα και ένα κτίριο που έχει υποστεί ζημιές από ένα αυτοκίνητο που εξφενδονίστηκε στον αέρα.
https://twitter.com/bbcweather/status/1436631463605252097
“Είναι δύσκολο να δεχτείς κάτι τέτοιο. Είναι μεγάλος ο πόνος”, έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο δήμαρχος της Παντελερία Βιντσέντσο Κάμπο.
Το πρακτορείο ειδήσεων ANSA μετέδωσε χθες ότι οι διασώστες εξακολουθούν να αναζητούν τυχόν αγνοούμενους, ενώ επιχειρούν να ανοίξουν και πάλι δρόμους που καταστράφηκαν από την καταιγίδα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.