ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ευρυτανία: «Κόπηκε» στα δύο δρόμος στα Άγραφα από τεράστιο βράχο

Ευρυτανία: «Κόπηκε» στα δύο δρόμος στα Άγραφα από τεράστιο βράχο

Με σενάριο ταινίας μοιάζει αυτό που συνέβη στην Ευρυτανία και πιο συγκεκριμένα στα Άγραφα όταν βράχος έπεσε και “έκοψε” στα δύο κεντρικό δρόμο.

Οι κατολισθήσεις στην περιοχή είναι συνηθισμένο φαινόμενο, ιδιαίτερα έπειτα από βροχοπτώσεις.

Ο βράχος έπεσε με πάταγο κόβοντας τον δρόμο στα δύο. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν περνούσε κάποιο αυτοκίνητο ή κάποιος πεζός.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης, ανέφερε ότι ευτυχώς που ο Θεός έβαλε το χέρι του και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

«Χρειάζεται προσοχή γιατί από κάτω είναι τα σπίτια του οικισμού Κέδρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά η ανάρτησή του

«Δεν είναι η πρώτη φορά που έχουμε πτώσεις μεγάλων βράχων στο Δήμο Αγράφων και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία. Κι αυτή τη φορά ο Θεός έβαλε το χέρι του και δεν είχαμε διερχόμενο αυτοκίνητο και δεν έφυγε από κάτω που ήταν σπίτια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πέτρα προσωρινά μετακινήθηκε από συνεργείο της Περιφέρειας και υπάρχει επικοινωνία μεταξύ των χωριών. Αύριο με την Περιφέρεια θα δούμε πως θα τον μετακινήσουμε η θα σπάσουμε τον βράχο. Χρειάζεται προσοχή γιατί από κάτω είναι τα σπίτια του οικισμού Κέδρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.