Καιρός: Προβλέψεις για κακοκαιρία σε όλη την χώρα – Δύσκολο Σαββατοκύριακο

Η "Ελπίδα" έρχεται τα επόμενα 24ωρα στην χώρα μας - Ακόμα και στην περιφέρεια της Αττικής προβλέπονται χιόνια

Καιρός: Προβλέψεις για κακοκαιρία σε όλη την χώρα – Δύσκολο Σαββατοκύριακο

Νέο και ισχυρό κύμα κακοκαιρίας μέτρησαν οι μετεωρολόγοι, ωστόσο προειδοποιούν και για την ραγδαία εξέλιξή που θα έχει τις επόμενες μέρες, με πιθανό σενάριο ακόμα και για χιόνια μέχρι και στο Σύνταγμα.

Η κακοκαιρία για σήμερα αναμένεται να ”χτυπήσει” κυρίως με τις χαμηλές θερμοκρασίες της , παρόλαυτα για την υπόλοιπη Ελλάδα θα υπάρξουν τοπικέρς βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες για τα νότια σημεία του Αιγαίου , την Ανατολική Στερεά και την Κρήτη.

Επίσης χιονοπτώσεις αναμένονται στα ορεινά και ημιορεινά της Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και της Κρήτης αντίστοιχα.

Όσον αφορά την Πελοπόννησο, θα υπάρξουν βροχές σε κάποια τμήματα της, ενώ τα ηπειρωτικά θα βρεθούν σε κατάσταση παγετού.

Αισθητή μείωση της θερμοκρασίας: έως και 12 κάτω απο το μηδέν.

Τα στοιχεία που δόθηκαν από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, δηλώνουν παγετό , καθώς ο υ υδράργυρος στα ηπερωτικά βρέθηκε σε θερμοκρασία κοντά στους -12 βαθμούς Κελσίου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις οκτώ περιοχές με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες – εξαιρούνται τα ρεινά καταφύγια και τα χιονοδρομικά κέντρα.

https://meteo.gr/article_view.cfm?entryID=2096
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.