Πάλι στα ρηχά η φάλαινα του Αλίμου – Ελάχιστες οι πιθανότητες για θετική έκβαση της περιπέτειας της

Δεν αισθανόταν καλά

Πάλι στα ρηχά η φάλαινα του Αλίμου – Ελάχιστες οι πιθανότητες για θετική έκβαση της περιπέτειας της

Η διευθύντρια του Ινστιτούτου Θαλασσίων Ερευνών ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ, Αναστασία Μήλιου, μιλά για την υπόθεση του νεαρού κήτους που ξεβράστηκε, αρχικά, στον Άλιμο και στη συνέχεια στη Σαλαμίνα και εξηγεί γιατί ο μικρός ζιφιός βγήκε στα ρηχά.

Σχολιάζει δε ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, με ελάχιστες πιθανότητες για θετική έκβαση.

Η ίδια αναφέρει ότι ο ζιφιός πλησίασε στα ρηχά γιατί δεν χρειάζεται να βουτάει και γιατί δεν αισθανόταν καλά.

Μιλά, επίσης, για τα τρία ζωνοδέλφινα που βρέθηκαν νεκρά στη Σάμο, αλλά και τα γραφειοκρατικά εμπόδια που αντιμετωπίζει το Ινστιτούτο στην προσπάθεια να δημιουργήσει το πρώτο νοσοκομείο θαλάσσιων θηλαστικών για τις περιπτώσεις αυτές, στην περιοχή των Λειψών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μεταξύ άλλων, αναφέρει, ότι ενδεχομένως, το τραγούδι της εθελόντριας μπορεί να ενόχλησε το θηλαστικό, όπως είπε η διευθύντρια του Ινστιτούτου «Αρχιπέλαγος», γιατί είναι συνηθισμένα στην ησυχία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.