ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

20% θα μειωθεί το εισόδημα παγκοσμίως μέχρι το 2050 λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την δήθεν «κλιματική αλλαγή» (upd)

Θα εξαθλιωθούν κι άλλο οι φτωχοί και θα εξαφανιστεί η μεσαία τάξη για να πλουτίσει η ελίτ

20% θα μειωθεί το εισόδημα παγκοσμίως μέχρι το 2050 λόγω των μέτρων που λαμβάνονται για την δήθεν «κλιματική αλλαγή» (upd)

Οι εξαγγελίες μέτρων περί της δήθεν «κλιματικής αλλαγής» για άλλη μία φορά συνοδεύονται με κερδοσκοπικούς σχεδιασμούς της τάξης των παγκόσμιων ελίτ. 

Αυτή τη φορά, η προσεχής κατακρήμνιση του παγκόσμιου εισοδήματος παρουσιάζεται ταυτόχρονα τόσο ως αιτία, όσο και ως αποτέλεσμα της «κλιματικής κρίσης».

Η εξαγγελία των νέων «προβλέψεων» και «προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης», μέχρι στιγμής μέσω πολλών παγκόσμιων συστημικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, συνέπεσε με τις πλημμύρες που σημειώθηκαν στα κράτη του Περσικού Κόλπου.

Αποσιωπείται φυσικά πως αυτό το φαινόμενο προκλήθηκε από τον συνεχή «βομβαρδισμό» των συννέφων για την αλλαγή των κλιματικών συνθηκών στην περιοχή, όπως είναι ευρέως γνωστό.

Αντιθέτως, παρουσιάζονται «έρευνες», τα συμπεράσματα των οποίων οδηγούν σε ανάληψη περισσότερου βάρους από τους φτωχούς πληθυσμούς και την απειλούμενη μεσαία τάξη.

Προβλέπεται ότι το μέσο εισόδημα θα μειωθεί σχεδόν κατά ένα πέμπτο τα επόμενα 26 χρόνια λόγω κλιματικής αλλαγής, με το κόστος των ζημιών να είναι έξι φορές μεγαλύτερο από το κόστος για τον περιορισμό της παγκόσμιας θέρμανσης στους 2 βαθμούς Κελσίου.

Το υψηλό κόστος, που υπερβαίνει προηγούμενες εκτιμήσεις, έχει ήδη ενσωματωθεί στην παγκόσμια οικονομία για τις επόμενες δεκαετίες λόγω των τεράστιων εκπομπών από την καύση φυσικού αερίου, πετρελαίου, άνθρακα και δέντρων.

Αυτό θα οδηγήσει σε καταστροφικές απώλειες σχεδόν σε όλες τις χώρες, με τις φτωχότερες χώρες, οι οποίες θα υποστούν τις πιο σοβαρές επιπτώσεις, οξύνοντας την ανισότητα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η έρευνα αναφέρει ότι η μόνιμη μέση απώλεια εισοδήματος παγκοσμίως θα φτάσει το 19% μέχρι το 2049, με τις ΗΠΑ και την Ευρώπη να βιώνουν μείωση περίπου 11%, ενώ η Αφρική και η Νότια Ασία θα δουν μείωση 22%, και μεμονωμένες χώρες να αντιμετωπίζουν ακόμη μεγαλύτερες απώλειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.