ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

ΗΠΑ: Ξύπνησε και είδε μια… αρκούδα να δαγκώνει το κεφάλι του (φωτό)

ΗΠΑ: Ξύπνησε και είδε μια… αρκούδα να δαγκώνει το κεφάλι του (φωτό)

Παρά τρίχα γλύτωσε ένας 19χρονος κυριολεκτικά από… του χάρου τα δόντια!

Μόνο που στην περίπτωση του Ντύλαν, αυτός που τον δάγκωσε ήταν μια… αρκούδα.

Πιο συγκεκριμένα ο Ντύλαν δούλευε σε μια κατασκήνωση στο Κολοράντο των ΗΠΑ διδάσκοντας τεχνικές επιβίωσης στη φύση σε έφηβους.

Την Κυριακή τα ξημερώματα όσο κοιμόταν στο sleepy bag του, άκουσε έναν ήχο ροκανίσματος, άνοιξε τα μάτια του, και έκπληκτος διαπίστωσε πως μια αρκούδα είχε χώσει τα δόντια της στο κρανίο του και προσπαθούσε να τον βγάλει από το sleepy bag

Ο 19χρονος πάλεψε με το ζώο για να τον αφήσει και τελικά κατάφερε να το πετύχει στα μάτια ώστε να τον αφήσει.

Όπως δήλωσε ο ίδιος σε τοπικά μέσα ενημέρωσης, ευτυχώς κάποιοι συνάδελφοί του ξύπνησαν εγκαίρως και τον βοήθησαν να γλυτώσει από την αρκούδα η οποία είναι δαγκώσει το κεφάλι του.

«Φαντάζομαι πως ο ήχος ροκανίσματος που άκουσα ήταν τα δόντια της αρκούδας που έγδερναν το κεφάλι μου όσο εκείνη το δάγκωνε», δήλωσε στο δίκτυο KCNC

«Αισθάνομαι πολύ τυχερός. Αν κοιμόμουν από κάποια άλλη πλευρά, η αρκούδα ίσως να είχε δαγκώσει το πρόσωπό μου ή τον λαιμό μου».

Πλέον, οι υπεύθυνοι του πάρκου αναζητούν το είδος της αμερικανικής μαυρης αρκούδας είναι αρκετά σπάνιο να επιτεθεί σε άνθρωπο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.