ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κάηκε κοπάδι 100 ζώων μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε στάβλο στο Μουζάκι Καρδίτσας (φωτο)

Κάηκε κοπάδι 100 ζώων μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε σε στάβλο στο Μουζάκι Καρδίτσας (φωτο)

Ένα μεγάλο κοπάδι από περισσότερα από 100 ζώα ξεκληρίστηκε κατά την διάρκεια πυρκαγιάς που ξέσπασε στον στάβλο τους στην περιοχή του Μουζακίου Καρδίτσας από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προκαλώντας οικονομική καταστροφή άνω των 100.000 ευρώ στον κτηνοτρόφο.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής και, λόγω του άχυρου και άλλων εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν στο εσωτερικό, πήρε αμέσως μεγάλες διαστάσεις. Παρ’ όλο που έφτασαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής από το Μουζάκι, την Καρδίτσα, την Πύλη και τα Τρίκαλα, στάθηκε αδύνατο να απεγκλωβιστούν τα άτυχα ζώα που ήταν 80 μοσχάρια και 20 πρόβατα.

Οι εγκαταστάσεις στο δρόμο Μουζακίου – Παλαιομονάστηρου καταστράφηκαν ολοσχερώς μέσα σε λίγη ώρα και, εκτός από τα άτυχα ζώα που απανθρακώθηκαν, αποτεφρώθηκαν και οι αποθηκευμένες ζωοτροφές. Η Πυροσβεστική διενεργεί έρευνα για να εξακριβώσει τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.