Το 2026 θα είναι μια «καυτή» χρονιά σε όλα τα επίπεδα. Θυμηθείτε το...

Κρήτη: Τεράστιες ζημιές από την κακοκαιρία – Καθιζήσεις δρόμων και σπασμένοι αγωγοί

Κρήτη: Τεράστιες ζημιές από την κακοκαιρία – Καθιζήσεις δρόμων και σπασμένοι αγωγοί

Αυτοψία στις Βούτες της Κρήτης στα σημεία του δρόμου που υπέστησαν καθίζηση εξαιτίας της κακοκαιρία του περασμένου Σαββάτου, πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος διαπίστωσε το μέγεθος της ζημιάς από τις βροχοπτώσεις και ξεκαθάρισε στους κατοίκους ότι παρότι για την αποκατάστασή της έχει ήδη επιληφθεί η περιφέρεια Κρήτης, της οποίας αποτελεί αρμοδιότητα, εκεί που ο δήμος μπορεί να συνεισφέρει για την επίσπευση των διαδικασιών, θα το πράξει.

Ακόμη, ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στον αγωγό της ΔΕΥΑΗ που έσπασε με την καθίζηση και τις βροχοπτώσεις και τόνισε ότι θα γίνει προσπάθεια να επιδιορθωθεί προσωρινά, ακόμα και πριν αποκατασταθεί ο δρόμος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.