Πού έχει κολλήσει ο «θόλος»; Στο ότι θα πάνε πολλοί φυλακή αν (όταν) αλλάξει η κυβέρνηση...

Βίντεο: Χάρηκαν για την ψαριά τους μέχρι που την ζήλεψε ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας

Βίντεο: Χάρηκαν για την ψαριά τους μέχρι που την ζήλεψε ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Οι πανηγυρισμοί για το ψάρι που πιάστηκε μετατράπηκαν σε χρόνο μηδέν σε φωνές δέους, όταν οι ψαράδες συνειδητοποίησαν τι ήταν αυτό που διεκδικούσε τη λεία τους.

Το περιστατικό συνέβη στα ανοιχτά του Σαν Φρανσίσκο, όπου μια παρέα είχε πάει για ψάρεμα με τη βάρκα της και σε κάποια φάση το καλάμι έδειξε ότι κάτι μεγάλο είχε πιαστεί.

Οι ψαράδες, επί μισή ώρα προσπαθούσαν να τραβήξουν το ψάρι στη βάρκα, όταν ξαφνικά συνειδητοποίησαν γιατί υπήρχε τόσο μεγάλη δυσκολία.

Ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας μήκους περίπου δύο μέτρων είχε αρπάξει το ψάρι και το… έτρωγε. Προφανώς, οι ψαράδες δεν είχαν άλλη επιλογή από το να κόψουν την πετονιά και να αποχαιρετήσουν την ψαριά τους.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.