
Ο σεισμός των 5.1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Αττική στις 14.13μμ βρέθηκε στο επίκεντρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης.
«Ένας δυνατός σεισμός τάραξε την ελληνική πρωτεύουσα, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες και την παροχή ρεύματος σε διάφορα σημεία της Αθήνας», αναφέρει το BBC.
«Ο σεισμό που χτύπησε την Αθήνα, προκάλεσε ισχυρή δόνηση στην πρωτεύουσα. Οι Αθηναίοι ένιωσαν τον σεισμό και κάποιοι έτρεξαν για να βγουν στον δρόμο», αναφέρει το δίκτυο ABC, επικαλούμενο το Associated Press.
Για έναν «δυνατό σεισμό» κάνει λόγο η Daily Mirror, η οποία δημοσιεύει μαρτυρία γυναίκας που βρισκόταν σε ξενοδοχείο του Μαραθώνα. «Ήταν τρομαχτικό. Τα κτίρια έτρεμαν. Δεν έχω νιώσει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν βλέπω ζημιές», είπε η Clare Wielner.
Aναφορές για τον σεισμό έχουν κάνει και το δίκτυο CBS, αλλά και στο NBC.
Στα προβλήματα στις τηλεπικοινωνίες και αναφέρεται και το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.