Με αυτό που έρχεται τον χειμώνα στην ενέργεια, σιγά μην περιμένει τον Μάρτιο...

«Φρενήρης» επίθεση από χήνες σε… ανθρώπους (βίντεο)

«Φρενήρης» επίθεση από χήνες σε… ανθρώπους (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Επικό είναι το βίντεο που δείχνει μερικές από τις πιο επικές επιθέσεις που έχουν κάνει χήνες στους ανθρώπους, όταν αυτοί βρίσκονται στον… δρόμο τους. Μάλιστα, το βίντεο έχει φτάσει κοντά στις 2 εκατομμύρια προβολές.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, οι σκηνές είναι απλά… απολαυστικές, καθώς οι χήνες δεν φαίνεται πως… καταλαβαίνουν και πολλά, ενώ οι αντιδράσεις των ανθρώπων προσφέρουν τρομερό γέλιο.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=zkgwmPUak70&feature=emb_title

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.